Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το Bottle Cap Challenge, στο οποίο πρέπει να ανοίξεις με ένα δικό σου τρόπο το καπάκι της μπουκάλας.

Και η αλήθεια είναι ότι σε πολύ λίγες μέρες κατάφερε να γίνει viral το συγκεκριμένο challenge! Στα social media θα το βρεις κάνοντας search το hashtag #bottlecapchallenge!

Δες ποιοι διάσημοι κατάφεραν με επιτυχία το νέο challenge: 

Η Kendall Jenner, απολαμβάνοντας τις διακοπές της, αποφάσισε μετά από την πρόκληση της κολλητής της Hailey Bieber, της γυναίκας του Justin Bieber, να δοκιμάσει το challenge.

Και επειδή εννοείται ήθελε να το πετύχει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, κατάφερε να ανοίξει το καπάκι του μπουκαλιού καθώς βρισκόταν πάνω σε τζετ σκι στη Μύκονο.

Και εννοείται ότι το σχετικό βίντεο έχει πάνω από 20 εκατομμύρια views στο Instagram, πάνω από 6 εκατομμύρια likes και άλλα τόσα comments!

 

View this post on Instagram

 

you asked for it @haileybieber …

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Βέβαια, πριν από την Kendall είχε δοκιμάσει αυτό το challenge η Hailey Bieber, την οποία την είχε προκαλέσει ο άντρας της Justin Bieber.

Η Hailey αποδέχτηκε αμέσως την πρόκληση, και ανέβασε το δικό της πετυχημένο βίντεο όπου καταφέρνει να ανοίξει το καπάκι της μπουκάλας καθώς οδηγούσε ATV (All-terrain vehicle).

Πώς τα κατάφερε; Ούτε κι εμείς γνωρίζουμε, πάντως εντυπωσιάστηκε και το δικό της fan club εντυπωσιάστηκε γι’ αυτό και το βίντεο ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια views.

 

View this post on Instagram

 

ok challenge accepted… I nominate @kendalljenner and @justineskye ????????

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Ο Justin Bieber από την άλλη προτίμησε ένα πιο απλό τρόπο για να ανοίξει το καπάκι της μπουκάλας. Καθώς περπατούσε έκανε μια κλωτσιά στον αέρα και κατάφερε να το ανοίξει.

 

View this post on Instagram

 

I nominate Tom cruise and Hailey Bieber

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Από την άλλη η Mariah Carey κατάφερε να ανοίξει το καπάκι της μπουκάλας μόνο με την φωνή της! Πώς; Ούτε κι εμείς καταλάβαμε, πάντως το βίντεο που ανέβασε στο Instagram είναι εντυπωσιακό!

 

View this post on Instagram

 

Challenge accepted! #bottlecapchallenge

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Από την άλλη η Karen Wazen Bakhazi, η διάσημη fashion influencer από τον Λίβανο, ανέβασε το δικό της βίντεο κάνοντας #BottleCapChallenge.

Εσύ θα κάνεις αυτό το challenge; Και αν ναι ποιο θα προκαλέσεις;