Μέσα σε όλα τα παράλογα που συμβαίνουν στον κόσμο, αυτό είναι το πιο εξωφρενικό! Η χώρα του Μπρουνέι, ένα ισλαμικό κράτος στην Ανατολή, αποφάσισε πως θα τιμωρούν τους gay με λιθοβολισμό, μέχρι θανάτου.

Είναι λυπηρό, αλλά και συγκλονιστικό το πόσο απάνθρωποι μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι. Αυτή η είδηση έγινε αμέσως viral.

Γι’ αυτό, πολλοί celebrities όπως η Ellen DeGeneres, Ellen Pompeo και George Clooney προσπαθούν να μποϊκοτάρουν όχι μόνο τη νομοθεσία αυτή, αλλά και ολόκληρο το κράτος Μπρουνέι.

Καλούν τον κόσμο να μποϊκοτάρει τα ξενοδοχεία τα οποία ανήκουν στην ιδιοκτησία του Σουλτάνου του Μπρουνέι. Εφτά εκ των οποίων βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ τα υπόλοιπα δύο βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Μάθε περισσότερα:

Ένα από τα ξενοδοχεία αυτά είναι το Hotel Plaza Athénée στο Παρίσι, που φιλοξενεί τις μεγαλύτερες fashion bloggers σε κάθε Paris Fashion Week. Bloggers όπως Negin Mirsalehi, Camila Coelho και Aimee Song, που αποκαλούν το Hotel Plaza Athénée 2ο τους σπίτι!

 

View this post on Instagram

 

Small girl, big breakfast. ? @plaza_athenee #dcmoments

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

 

View this post on Instagram

 

Super late, in room breakfast (@plaza_athenee ) after a FUN surprise bday celebration 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δείξει μέσα από stories και vlogs την ευγνωμοσύνη τους για τη γενναιοδωρία του ξενοδοχείου.

Γι’ αυτό, σχεδόν πάντα ανεβάζουν τουλάχιστον ένα post για να εκφράσουν την αγάπη τους προς το ξενοδοχείο.

 

View this post on Instagram

 

My walk-in closet at the @plaza_athenee inspired me to organize my wardrobe at home. #dcmoments

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Απορία έχουμε να δούμε, ποια θα είναι η στάση αυτών των γυναικών απέναντι στο κίνημα #BOYCOTTBRUNEI. Θα μποϊκοτάρουν και οι ίδιες το αγαπημένο τους ξενοδοχείο;

 

View this post on Instagram

 

Possibly one of the coolest things I’ve done in my suite at the @plaza_athenee. Getting my portrait painted. Stay tuned. ?

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Εμείς, ελπίζουμε ότι η νομοθεσία αυτή θα αλλάξει σύντομα και το Μπρουνέι, αλλά και όλα τα ισλαμικά κράτη θα σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είτε έχει να κάνει με τη gay κοινότητα, είτε με τις γυναίκες.

Εσύ πώς νιώθεις όταν βλέπεις την ανθρωπότητα να οπισθοδρομεί μ’ αυτόν τον τρόπο;