Η πρώτη φάση Bootcamp του GNTM 2, έγινε στην Αθήνα, και έφτασε αισίως στο τέλος του. Αποχωρήσεις, νεύρα, ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις είναι κάποιες από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν όλα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης.

Ο ανταγωνισμός μεγάλος και η ζέστη ανυπόφορη, παρ’ όλα αυτά τα κορίτσια έπρεπε να περάσουν από την απαιτητική δοκιμασία της πασαρέλας. Βέβαια, σύμφωνα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η δοκιμασία της πασαρέλας είναι η πιο εύκολη που θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα κορίτσια μέσα στο παιχνίδι.

Δες πιο κάτω: 

Ακολούθως, οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να εφαρμόσουν όλα όσα έμαθαν στο μάθημα της πασαρέλας, σε πραγματικό show φορώντας τις δημιουργίες του Γιώργου Ελευθεριάδη. 

Σίγουρα, δεν ήταν όλα τα κορίτσια στο επίπεδο που τα ήθελαν οι κριτές. Kαι αυτό το διαπίστωσαν καλύτερα η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού είπαν ότι ορισμένα κορίτσια δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

Με το τέλος της δοκιμασίας, όλες οι διαγωνιζόμενες ήταν πολύ χαρούμενες που τα κατάφεραν, ωστόσο δεν πέρασαν όλες στην επόμενη φάση του Bootcamp, μόνο 41 από αυτές. 

Αυτές που πέρασαν είναι:

Ελευθερία Καρναβά (Golden Pass), Ιωάννα Κυρίτση, Άννα Γκαλουλένκο, Μορφούλα Παπαδοπούλου, Ελένη Κατσέπα, Κατερίνα Θάνου, Εμμανουέλα Μάινα, Ελένη Ασημάκη, Λορέττα Τράμπα, Μαρίνα Γρηγορίου, Ίλντα Κρόνι, Μαρία Σακελλάρη, Κορίνα Εμμανουηλίδου, Γκλόρια Ντενίκη, Ειρήνη Θεοδωράκη, Ιάνα Πεϊζότο, Νικολέτα Σιλβέστρου, Αργυρώ Μάγκλαρη, Άιρα, Κατερίνα Αγγελάκη, Νίνα Τζιβανίδου, Πόπη Γαλέτσα, Παναγιώτα Ιωαννίδου, Σουζάνα Κόουλ, Κέισι, Κωνσταντίνα Φλώρου, Αντιγόνη Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Πεφτίτση, Μαρτίνα Χαβιτσούκ, Σπυρούλα Κάιζερ, Ελένη Φαλούι, Όλγα Καλογήρου, Κάτια Ταραμπανκό, Χαρά Παππά, Λυδία Κατσανικάκη, Σίλια Ευαγγέλου, Άννα Χατζή, Αφροδίτη Μπάρμπα, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Μαρία Μιχαλοπούλου, Ασημίνα Χαρίτου.

Εσύ ποιο από αυτά τα κορίτσια ξεχώρισες;

If you enjoy writing articles, taking pictures, covering events, contact us and you can become the next SpotLighter!