Φυσικά δε μιλάμε για κάποιο από τα τέσσερα άτομα που ήταν και πέρσυ στην κριτική επιτροπή του GNTM: τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη.

Φαίνεται πως φέτος, είχαν κάνει πρόταση και σε άλλα άτομα που σχετίζονται με τον χώρο της μόδας, να κάνουν guest εμφανίσεις σε κάποια επεισόδια. Ένα από αυτά τα άτομα είναι και η Βίκυ Κουλιανού.

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

Σε πρόσφατη συνέντευξη, στο Tv Έθνος και στον Άκη Φωτόπουλο, όταν ρωτήθηκε για το GNTM, απάντησε πως της έκαναν πρόταση να συμμετάσχει στο φετινό ριάλιτι σαν guest. Λόγω όμως των καλοκαιρινών διακοπών της δεν προλάβαινε κι έτσι αρνήθηκε.

Παρ’ όλα αυτά, όπως δήλωσε η ίδια, αν της γίνει ξανά πρόταση στο μέλλον ασφαλώς και θα θέλει να λάβει μέρος, γιατί θεωρεί ότι της ταιριάζει πολύ αυτό το concept και πως έχει να δώσει πράγματα!

Επίσης, είπε πως από το ριάλιτι, ξεχωρίζει την Έλενα Χριστοπούλου και τη Βίκυ Καγιά από το παιχνίδι, γιατί είναι καταπληκτικές στη δουλειά τους.

Τέλος, πρόσθεσε πως το GNTM βοηθάει πολύ τα κορίτσια να βρουν τον δρόμο τους στον χώρο της μόδας! Αφού μέσα από αυτό μαθαίνουν πώς πρέπει να φωτογραφίζονται, πώς να περπατούν και γενικά πώς να συμπεριφέρονται!

Ποιο άλλο λες να δούμε φέτος στην κριτική επιτροπή;