Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου είδαμε την τελευταία audition του Greece’s Next Top Model. Από όπου πέρασαν χιλιάδες κορίτσια, με κάποιες από αυτές να παίρνουν το εισιτήριο για το bootcamp.

Ένα κορίτσι που επίσης κατάφερε να κερδίσει τους κριτές και να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού ήταν η 28χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα. Η νεαρή μαμά 8 χρόνια πριν πήρε τον τίτλο “Miss Playboy TV Greece 2011” στα Playmate.

Η Αφροδίτη άρεσε στους κριτές, γι’ αυτό άλλωστε την πέρασαν στο bootcamp. Αλλά, απόρησαν γιατί το μοντέλο άφησε τα χρόνια να περάσουν και δεν εκμεταλλεύτηκε νωρίτερα τις ευκαιρίες που ίσως να υπήρχαν.

Η ίδια εξήγησε πως προτίμησε να μεγαλώσει το παιδί της και να αναλάβει τον ρόλο της μητέρας. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που αποσύρθηκε από τα φώτα, σύμφωνα με τα όσα είπε στη συνέντευξη που έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάθε περισσότερα:

Η Αφροδίτη στην συνέντευξη της στην Τατιάνα εξηγεί πώς γνώρισε και ερωτεύτηκε τον άντρα της, ένα σεΐχη από το Dubai. Αρχικά, η σχέση της μαζί του ξεκίνησε σαν παραμύθι, μέχρι που και ο γάμος τους έγινε στις Μαλδίβες.

Όμως, στη συνέχεια η συμπεριφορά του άλλαζε απέναντι της σταδιακά. Φτάνοντας, στο σημείο το μοντέλο να αποκαλύπτει στην παρουσιάστρια πως ο άντρας της της έκανε ψυχολογικό πόλεμο και την κλείδωνε στο σπίτι, με το παιδί τους.

Η εξομολόγηση της Αφροδίτης ήταν σοκαριστηκή, αφού όλα όσα πέρασε ήταν ακραία, έως και τρομακτικά! Ευτυχώς για εκείνη και την κόρη της, κατάφερε να χωρίσει και να γυρίσει πίσω στο πατρικό της και να συνεχίσει τη ζωή της κάνοντας ακόμη όνειρα!

Έτσι, φέτος που είναι πια ελεύθερη και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα της, έλαβε μέρος στο GNTM 2. Εντυπωσίασε τους κριτές παίρνοντας 4 ΝΑΙ και πέρασε στη φάση του bootcamp!

Εσένα πόσο σε σόκαρε η ιστορία της Αφροδίτης;