Πολλά από τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 2 είχαν σχέση και ήταν ερωτευμένες πολύ πιο πριν από το παιχνίδι. Όμως, το παιχνίδι έφερε πολλές ανατροπές στη ζωή τους τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά!

Έτσι, κάποιες από αυτές χώρισαν μετά την έξοδο τους από το σπίτι και προχώρησαν στη ζωή τους μόνες. Ή μάλλον, όχι και τόσο μόνες, αφού ίσως να έχουν βρει την επόμενη σχέση!

Δες ποια κορίτσια χώρισαν:

1Γκλόρια

Instagram.com: @gloria.tomaas

Η Γκλόρια μετά την αποχώρηση από το GNTM 2, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”.

Εκεί, την ρώτησαν αν πρόλαβε να δει το αγόρι της και αποκάλυψε πως πια δεν είναι μαζί.

2Σπυρούλα

Instagram.com: @kaizerspy

Η 24χρονη Κύπρια που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας. Πριν από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, είχε σχέση 2 χρόνια όμως λόγω της απόστασης, η σχέση αυτή τελείωσε. Η Σπυρούλα πλέον έχει μετακομίσει στην Αθήνα και ακολουθεί το όνειρο της.

3Εμμανουέλλα

Instagram.com: @emmanouela_maina

Η Εμμανουέλλα, αν και μόνο 22 ετών, όταν μπήκε στο σπίτι του GNTM ήταν παντρεμένη. Μάλιστα, στην audition της είχε δηλώσει πως ο σύζυγος της την στηρίζει σε αυτό της επαγγελματικό βήμα.

Παρ’ όλα αυτά, όταν βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής “Η Φωλιά των Κου Κου” αποκάλυψε ότι χώρισε και πλέον μετακομίζει στην Αθήνα για να δουλέψει ως μοντέλο.

4Ασημίνα

Instagram.com: @asiminaa

Αν θυμάσαι από τα επεισόδια του ριάλιτι μόδας, η Ασημίνα βρισκόταν σε σχέση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ασημίνα πήρε τηλέφωνο τον αγαπημένο της στις στιγμές επικοινωνίας.

Όπως διάβασες εδώ, όχι μόνο χώρισε μετά από την αποχώρηση της, αλλά έχει προχωρήσει σε ένα νέο έρωτα, και μάλιστα τον γνωρίζεις!

Εσύ περίμενες τόσους χωρισμούς μετά από το παιχνίδι;