Πολλά κορίτσια που πηγαίνουν στο GNTM έχουν σκοπό να γίνουν γνωστές μέσα από αυτό. Μιας και είναι ένα ριάλιτι που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού κι έχει στρέψει τα φώτα επάνω του για άλλη μια χρονιά.

Έτσι, όσο κορίτσια εμφανίζονται στο ριάλιτι μόδας είναι αναμενόμενο να είναι πλέον αναγνωρίσιμες  και να επιδιώκουν μια θέση στην τηλεόραση και στα media!

Αυτό συμβαίνει και με την Ελένη Ασημάκη που αν κι είχε κερδίσει τους κριτές και το κοινό, κατάφερε να φτάσει μέχρι το Bootcamp του GNTM 2! Τώρα όμως μας δείχνει το νέο της επαγγελματικό βήμα που είναι το κανάλι της στο YouTube!

Δες πιο κάτω:

Η Ελένη ανέβασε το πρώτο της video στο κανάλι της, συγκεκριμένα ένα Q&A και φυσικά απάντησε ερωτήσεις σχετικά με το GNTM.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως δύο κορίτσια από τις “FF” είναι φίλες της και κατά πόσο το παιχνίδι είναι στημένο!

Όπως σου είπαμε και πιο πάνω, η Ελένη στις auditions του GNTM εντυπωσίασε τους κριτές, μέχρι που της είπαν ότι θα είναι το επόμενο Greece’s Next Top Model.

Παρόλα αυτά η Ελένη κατάφερε να φτάσει μόνο μέχρι τα Bootcamp, με το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει να στέκεται εμπόδιο στην πορεία της στο παιχνίδι.

Η Ελένη πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος. Αν και της στέρησε την είσοδο της στο σπίτι του GNTM, η Ελένη συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο, και πλέον ως YouTuber!

Φαίνεται πως έκανε μια πολύ καλή επιλογή, μιας και μέσα σε λίγες μέρες έχει ξεπεράσει τους 8 χιλιάδες subscribers και το video της τα 80 χιλιάδες views! Η είσοδος της στον χώρο των media και συγκεκριμένα στο YouTube είναι μόνο η αρχή!

Εμείς, αναμένουμε να δούμε τα επόμενα videos στο κανάλι της!