Σε ένα reality μόδας και ομορφιάς είναι αναμενόμενο τα κορίτσια να προσέχουν τη διατροφή τους και τη σιλουέτα τους. Όμως, σε ένα παιχνίδι όπως το GNTM τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά.

Υπάρχει άγχος και stress από την πλευρά των κοριτσιών και ίσως αυτό να το διοχετεύουν αλλού. Αυτό ίσως να συνέβη και με την Κωνσταντίνα Φλώρου, που μέσα στο σπίτι του GNTM πήρε 11 κιλά.

thrakisports.gr

Η γλυκιά 19χρονη είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια των κριτών, μιας και πληροί όλες τις προδιαγραφές που χρειάζεται να έχει ένα μοντέλο. Αλλά αυτή αλλαγή στο σώμα της ίσως να της στερήσει τη νίκη.

Δες πιο κάτω:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Μεσημέρι #YES”, που θα βρεις στο βίντεο στο 17:50, η Κωνσταντίνα κατά τη διάρκεια που βρίσκεται στο σπίτι έχει πάρει 11 κιλά. Χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει ακόμα φωτογραφίες της ίδιας.

Στα προηγούμενα επεισόδια η Κωνσταντίνα έχει δείξει πόσο πολύ θέλει να τα καταφέρει. Όταν όμως δεν πηγαίνει καλά αγχώνεται και ξεσπά σε κλάματα και νεύρα. Θα πρέπει να καλύτερα να χαλαρώσει και να απολαύσει όσο απέμεινε από το παιχνίδι.

Εσένα σου αρέσει η Κωνσταντίνα στο GNTM 2;