Είμαστε λίγο πριν τον τελικό του GNTM 2! Πολλές ανατροπές και εξελίξεις είχε το φετινό ριάλιτι! Όμως μη βιάζεσαι, αφού στο τελευταίο επεισόδιο θα γίνουν ακόμη περισσότερα.

Τα κορίτσια -Κάτια, Άννα Μαρία και Κέισι – είναι πολύ πιεσμένα και στο σημείο που έφτασαν, εννοείται πως όλες θέλουν να είναι οι νικήτριες. Και καθετί που συμβαίνει στο σπίτι τις επηρεάζει και τις φορτίζει ψυχολογικά ακόμη περισσότερο.

Δες πιο κάτω:

Γι’ αυτό και στην τρίτη και τελευταία φωτογράφιση που θα έχουν να κάνουν, δε θα μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους από τη συγκίνηση, αφού θα πρέπει να φωτογραφηθούν με τους συντρόφους τους.

Βέβαια, δεν κυλάνε όλα όμορφα και ωραία, αφού ο σύντροφος της Άννας Μαρίας θέλει να του αποδείξει την αγάπη της προς εκείνο, ζητώντας της λίγο πριν φωτογραφηθούν να φύγουν εκείνη τη στιγμή από το παιχνίδι, αν τον αγαπάει πραγματικά. Η Άννα Μαρία δεν ήξερε τι να κάνει, και εννοείται πως δεν ήθελε να τα παρατήσει αφού βρισκόταν σε φωτογράφιση του τελικού!

Από την άλλη ο σύντροφος της Κάτιας, Γιάννης Χαλβατζής, από τον ενθουσιασμό του που είδε μετά από τόσο καιρό την αγαπημένη του, θέλησε να της κάνει μια έκπληξη.

Κι έτσι αποφάσισε μετά τη φωτογράφιση, να της κάνει πρόταση γάμου. Ναι ναι καλά διάβασες. Ωστόσο, η Κάτια, ξαφνιάστηκε πάρα πολύ και έτσι πήρε το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του.

Και τέλος η Κέισι συγκινήθηκε τόσο πολύ που είδε τον σύντροφό της Δημήτρη, με αποτέλεσμα να ζητήσει λίγο χρόνο από την παραγωγή, πριν την φωτογράφιση, για να τον αγκαλιάσει και να το φιλήσει.

Εσύ ποια λες να βγει νικήτρια στον τελικό;