Αν βλέπεις κι εσύ φανατικά τα reality shows μόδας και ομορφιάς, τότε πολύ πιθανό το κορίτσι που είδες στα auditions του GNTM 2 να σου φαίνεται γνωστό! Καθώς, έχει εμφανιστεί στο πρώτο My Style Rocks ως η κολλητή της Ιωάννας Τούνη!

instagram.com/lenia_papp
instagram.com/lenia_papp

Μιλάμε για τη Λένια Παπασυμεωνίδου, που άδραξε την ευκαιρία και έκανε την δική της προσπάθεια να φτάσει πιο κοντά στον στόχο της, να γίνει μοντέλο! Έτσι, παρευρέθηκε στα auditions του Greece’s Next Top Model που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Όμως, δεν άκουσε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές και συγκεκριμένα από τον σχεδιαστή, Άγγελο Μπράτη που ήταν ιδιαίτερα καυστικός!

Δες την audition της Λένιας:

Αρχικά, όταν η Λένια έκανε την είσοδο της στους κριτές η Βίκυ Καγιά φώναξε “WOW” αφού είχε ενθουσιαστεί μαζί της!

Όπως συνηθίζεται στα auditions, οι κριτές έκαναν κάποιες ερωτήσεις στη Λένια, με την ίδια να τους αποκαλύπτει πως ασχολείται με το Instagram κάνοντας επαγγελματικές φωτογραφήσεις.

Φυσικά και όταν το μοντέλο έφυγε για να φορέσει το μαγιό της, οι κριτές κοίταξαν εξονυχιστικά το προφίλ της στο Instagram. Και κάπου εκεί ο ενθουσιασμός τους έσβησε!

instagram.com/lenia_papp

Σχολίασαν το Instagram της ως «τραγικό» και πως χρησιμοποιεί πολύ φίλτρο. Μέχρι που της είπαν ότι θεωρούν το προφίλ της «λαϊκό» χωρίς να έχει στοιχεία μόδας, με τον Μπράτη να εκφράζει τον εκνευρισμό του.

instagram.com/lenia_papp/

Παρά τα αρνητικά σχόλια που άκουσε, τόσο για το Instagram της, όσο και το σώμα της, η Λένια πέρασε στην επόμενη φάση του bootcamp με 3 «ΝΑΙ» και ένα «ΌΧΙ» από τον Άγγελο Μπράτη.

Η πρώην κολλητή της Ιωάννας Τούνη φαίνεται να έφτασε όμως μέχρι εκεί! Αφού, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που το παιχνίδι γυριζόταν, αλλά και όσο έδειχνε το επεισόδιο του GNTM ήταν ενεργή στα social media ανεβάζοντας stories!

Εσύ τι νομίζεις, ήταν σκληροί οι κριτές μαζί της;