Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM έγινε η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν για ένα beauty concept, γι’ αυτό η φωτογράφηση ήταν σε στυλ πορτραίτου.

Μόνο που τα κορίτσια δεν ήταν μόνα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Οι παίκτριες του GNTM 2 έπρεπε να φωτογραφηθούν μαζί με φίδια. Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετά κορίτσια τρόμαξαν μόνο στο άκουσμα των φιδιών.

Εν τέλει, όλες κατάφεραν να φωτογραφηθούν και να έχουν αποτέλεσμα. Κάποιες καλύτερο και κάποιες χειρότερο, έτσι σε μια παίκτρια το όνειρο του Next Top Model τελείωσε εδώ.

Δες ποιο κορίτσι αποχώρησε:

Η Αργυρώ Μάγκλαρη ήταν η πρώτη παίκτρια που έφυγε από το παιχνίδι σε δοκιμασία αποχώρησης. Ενώ έφτασε στην τελική τριάδα με τη Σουζάνα και τη Γκλόρια, η Αργυρώ δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές σ’ αυτή τη φωτογράφηση.

instagram.com/argyro_maglary

Με το που τελείωσε το επεισόδιο, η Αργυρώ ανέβασε ένα story ευχαριστώντας τον κόσμο για τα υποστηρικτικά μηνύματα που της στέλνει. Η ίδια έδωσε ένα θετικό μήνυμα, πως όλα τώρα αρχίζουν για εκείνη συνεχίζοντας να κάνει αυτό που αγαπά!

Εννοείται πως μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή “Στην Φωλιά των Κου Κου”, και είπε ότι νιώθει πολύ απογοητευμένη που έφυγε τόσο σύντομα από το παιχνίδι.

Επίσης, είπε πως η συγκεκριμένη της φωτογραφία, ήταν ό,τι χειρότερο έβγαλε μέχρι σήμερα. Ενώ, πρόσθεσε ότι υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες που δεν ήταν καλές όπως αυτή της Μαρίας και της Κάτιας, και γι’ αυτό ίσως να μην έπρεπε να αποχωρήσει η ίδια.

Στην πορεία, είπε πως τώρα μετά το GNTM, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις που έκανε με τον σύντροφό της, μιας και ο “Θεός τους έδωσε αυτό το ταλέντο στη φωνή, είναι κρίμα να μείνει αναξιοποίητο”.

Εσύ πιστεύεις έπρεπε να φύγει η Αργυρώ;