Ένα από τα 2 κορίτσια που αποχώρησαν από το επεισόδιο της Τρίτης ήταν και η Κατερίνα Πεφτίτση. Ήταν οι πρώτες που αποχώρησαν από το φετινό GNTM και αυτό έγινε λόγω της δύσκολης δοκιμασίας που είχαν να κάνουν.

Η πρώτη τους δοκιμασία λοιπόν, ήταν να κάνουν κάθετη πασαρέλα από ένα πανύψηλο κτίριο καθώς αιωρούνταν. Ήταν πολύ δύσκολη η συγκεκριμένη δοκιμασία, γι’ αυτό και κάποια κορίτσια δίστασαν να προχωρήσουν.

Δες περισσότερα πιο κάτω:

Ένα από αυτά ήταν και η Κατερίνα, η οποία δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει τη δοκιμασία. Γι’ αυτό και οι κριτές “αναγκάστηκαν” να τους ανακοινώσουν ότι δε θα μπορέσουν να προχωρήσουν στο σπίτι του GNTM.

Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, η Κατερίνα, ανέβασε κάποια stories στο Instagram της και ήταν φανερά συγκινημένα για τα δεκάδες μηνύματα που λαμβάνει.

Συγκεκριμένα κάποια από αυτά που είπε ήταν: “Τελείωσε το επεισόδιο, τελείωσε το GNTM. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με στηρίζετε. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ συγκινημένη για τα μηνύματα που λαμβάνω και για όσα μου λέτε.

Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο, πολύ μαγικό. Και βλέποντας το επεισόδιο σήμερα, αλήθεια ήταν σαν να το ζούσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Το GNTM μπορεί να τελείωσε για ‘μένα, αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα ξεκινάνε όλα.”

Εμείς πάντως είμαστε σίγουροι ότι η Κατερίνα θα πετύχει στον χώρο του modelling! Εσύ;