Η οικειοθελής αποχώρηση της Μαρτίνας από το σπίτι του GNTM 2 ήταν η αλήθεια κάτι που ευχαρίστησε αρκετά από τα κορίτσια μέσα στο ριάλιτι!

Και όχι μόνο! Αφού με την αποχώρησή της, χάρηκαν και αρκετοί από τους τηλεθεατές που δεν την ήθελαν μέσα στο παιχνίδι. 

Αποχώρησε για ένα σοβαρό και οικογενειακό λόγο, όπως είπε στις φίλες της “ff” μέσα στο παιχνίδι, και όχι επειδή ζήλεψε ο αρραβωνιαστικός της Κώστας. 

Δες τι είπε για την αποχώρησή της:

Βέβαια, όπως θα δεις και πιο πάνω, την ημέρα που αποφάσισε να αποχωρήσει πήγε με πολύ έντονο και κακό ύφος και είπε στα κορίτσια ότι: “Αν θέλει κάποια να με αποχαιρετήσει, ας έρθει να το κάνει, αλλά δεν αντέχω τις θεατρικότητες”.

Εννοείται πως με αυτό που είπε, κανένα από τα κορίτσια δεν ενδιαφέρθηκε να την αποχαιρετήσει, αφού όλες θύμωσαν με τον αγενή τρόπο της.

Ωστόσο, μετά από την αποχώρησή της, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚούΚου”. Εκεί ρωτήθηκε αν μετάνιωσε για τις κακίες που έλεγε, και είπε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα από αυτά που είπε.

Το μόνο που ίσως την κάνει να μετανιώσει, είναι ο τρόπος που είπε κάποια πράγματα. Συγκεκριμένα είπε: “Δεν πιστεύω ότι ήμουν κακιά, γιατί αιτιολογούσα αυτά που γίνονταν”. Δες τι είπε για τις “ff” και για το περιστατικό με το bullying και την Ελευθερία.

Εσένα ποια είναι η άποψή σου για την Μαρτίνα;