Κι όπως σου τα είχαμε ήδη πει, στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/11) θα αποχωρούσε η Κύπρια διαγωνιζόμενη, Σπυρούλα Κάιζερ.

Το συγκεκριμένο κορίτσι, μπήκε πολύ δυναμικά μέσα στο σπίτι του GNTM και είχε κλέψει τις εντυπώσεις. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τους κριτές, φαίνεται να έχασε την ενέργεια που είχε αρχικά, γι’ αυτό και της είπαν ότι καλύτερα είναι να βγει έξω να ξανά βρει τον εαυτό της.

Δες πιο κάτω:

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της με παρόμοια ρούχα όπως εκείνα που έβαλε στη δοκιμασία αποχώρησης που έπρεπε να ντυθεί σαν traveller που πάει Αφρική, αλλά αυτή τη φορά η τοποθεσία της ήταν Dubai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spy Kaizer (@kaizerspyroula) on

Και ανέβασε την ίδια φωτογραφία σε story γράφοντας: “Με διώξανε από το σαφάρι της Αφρικής και με στείλανε πίσω στο σαφάρι του Ντουμπάι. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του Star και του GNTM και φυσικά την αγαπημένη μου coach Έλενα Χριστοπούλου, τη μία και μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί και τους κριτές μας…

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε εμένα και που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές. Και το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω στον κόσμο όπου με στήριζε σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Σας αγαπώ πολύ.”

Την επόμενη μέρα της αποχώρησής της είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”, και είπε ότι θεωρεί άδικο το γεγονός ότι έφυγε. Περίμενε να φύγει η Άννα και όχι εκείνη, αφού άκουσε τόσο αρνητικά σχόλια. Δες πιο κάτω όσα είπε:

Εσύ ήθελες να αποχωρήσει από το ριάλιτι η Σπυρούλα;