Στο 2ο επεισόδιο του GNTM 2 (δες εδώ όσα έγιναν στο 1ο επεισόδιο), υπήρχαν πολλές συγκινήσεις. Μια από αυτές είναι η ιστορία της Ελένης, η οποία είναι από τη Νιγηρία.

Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο θέλησε να έρθει και να διαγωνιστεί στο GNTM 2, είπε ότι ήθελε να έρθει και να αποδείξει πόσο δυνατή είναι, μετά από το τόσο bullying που δέχτηκε λόγω του χρώματός και της καταγωγής της.

Δες πιο κάτω:

Συγκεκριμένα είπε ότι ήρθε για να εμπνεύσει και άλλα κορίτσια, για να νιώσουν καλύτερα. Ανέφερε και συγκεκριμένα παραδείγματα του bullying που περνά κάθε φορά που μπαίνει στο λεωφορείο και την σπρώχνουν και της λένε ότι είναι “Νέγρα”.

Ενώ μετά συγκίνησε και τους υπόλοιπους, λέγοντας ότι δεν είχε φίλους. Ο Άγγελος Μπράτη, ξέσπασε σε κλάματα, γιατί όπως είπε κι εκείνος έχει υποστεί bullying και ότι τώρα προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με κάποια θεραπεία.

Η Βίκυ Καγιά από την άλλη είπε ότι κι εκείνη όταν ήταν μικρή δέχτηκε bullying από τους υπόλοιπους συμμαθητές της, γιατί τότε θεωρούσαν ότι το modelling είναι κάτι πρόστυχο!

Γενικά μετά από αυτή την audition η κριτική επιτροπή μαζί με την Ελένη, έδωσαν ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στους τηλεθεατές και στον κόσμο που παρακολούθησε το GNTM 2.

Μπράβο στο GNTM!