Βλέποντας το επεισόδιο του μεγάλου τελικού, οι περισσότεροι τηλεθεατές συγκινηθήκαμε που ήρθαν τα αγόρια να φωτογραφηθούν με τα κορίτσια τους, εκνευριστήκαμε που δε μέτρησε τελικά η ψήφος του κοινού και βγήκαν δύο νικήτριες (η Κάτια και η Άννα Μαρία) και γενικά είχαμε ανάμεικτα συναισθήματα.

Το περιστατικό που “έκλεψε” τις εντυπώσεις ήταν η πρόταση γάμου του Γιάννη στην Κάτια. Εκείνη αντέδρασε κάπως περίεργα θα λέγαμε, αφού του είπε να το συζητήσουν μετά.

Δες τι είπε για τον χωρισμό της:

Το τελευταίο επεισόδιο χωριζόταν σε δύο μέρη: Σε αυτό που γυρίστηκε τότε που έμεινε η τελική τριάδα και στη βραδιά που θα γινόταν το live (δηλαδή στις 19/12).

Μεταξύ αυτών των 2 μερών υπήρχε ένα διάστημα μερικών εβδομάδων, και όπως φαίνεται μέσα σε αυτές τις μέρες έγιναν πολλά, αφού η Κάτια παραδέχτηκε ότι χώρισε με τον Γιάννη Χαλβατζή!

Παραδέχτηκε ότι ο λόγος που χώρισαν είναι επειδή έβαλαν και οι δύο σαν προτεραιότητα την καριέρα τους και δε θέλουν να έχουν κάποιο εμπόδιο που θα τους στερήσει να πετύχουν τους στόχους που έθεσαν.

Η ίδια είπε ότι αυτό που είδαμε δεν ήταν πρόταση γάμου, και ότι απλά της έφερε ένα δώρο υποστήριξης και ένδειξης αγάπης και δεν σημαίνει κάτι άλλο.

Εσύ περίμενες να έχει αυτή την εξέλιξη η σχέση της Κάτιας και του Γιάννη;