Μετά από το χθεσινό επεισόδιο, όπου είχαμε την επιστροφή 4 παικτών στο σπίτι του GNTM, του Ηρακλή, της Ξένιας, της Παρασκευής και του Εμμάνουελ, και την αποχώρηση του Σήφη, σήμερα δε θα έχει τόσες πολλές ανατροπές.

Δες πιο κάτω:

Στο σημερινό επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να κάνουν μια φωτογράφιση/δοκιμασία με εσώρουχα. Ακούγεται απλό μέχρι στιγμής, αλλά δεν είναι, αφού διάφοροι παρουσιαστές και όχι μόνο από το κανάλι του Star θα είναι καλεσμένοι να κάνουν “σπάσιμο” και να ενοχλούν τους παίκτες, για να τους αποσπάσουν την προσοχή τους από τη φωτογράφιση.

Ανάμεσα σε αυτούς, θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, η Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Τροχό της τύχης, αλλά και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο νικητής του MasterChef 4.

Ποιος αποχωρεί όμως; Όπως φαίνεται οι παίκτες που επέστρεψαν ήρθαν για να μείνουν, γι’ αυτό και δεν αποχωρεί κανένας από την τετράδα που ήρθε πίσω. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, το κορίτσι που αποχωρεί είναι η Μαρινέλα. Ίσως να ήταν λίγο πεσμένη ψυχολογικά με την αποχώρηση του Σήφη, αφού είναι ζευγάρι.

Εσύ περίμενες αυτή την αποχώρηση;