Ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί και το μοντέλο Χαρά Παππά που βλέπαμε πέρσυ στο ριάλιτι του GNTM, αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με όσα είπε ο Μπουράκ σε μια εκπομπή στην Τουρκία.

Δες πιο κάτω όλα όσα είπε:

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια.

Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας» είπε ο Μπουράκ Χακί μιλώντας στο τουρκικό TV100.

Ο Τούρκος ηθοποιός έσβησε όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε στο Instagram του με την Χαρά Παππά και κράτησε μόνο μία, ενώ στην Τουρκία ο χωρισμός τους έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Εσύ περίμενες αυτόν τον χωρισμό;