Ποια άλλη θα μπορούσε να κάνει φυσικά αυτή την αποκάλυψη για τον Ντάνο και το GNTM, εκτός από την Μέγκυ Ντρίο;

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου, η πανελίστρια της εκπομπής αποκάλυψε κάτι που ίσως να ήταν κρυφό για αρκετό καιρό: τη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνου) με ένα από τα κορίτσια του GNTM. 

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

Με αφορμή ένα βιντεάκι που δείξανε για τα γενέθλια της πρώην διαγωνιζόμενης του GNTM, Εύης Ιωαννίδου, από την τριάδα φωτιά, η Μέγκυ εκνευρίστηκε και άρχισε να λέει “κακίες”.

Και αυτό γιατί, γιατί όπως είπε: Δεν ήταν ποτέ κολλητές και φίλες με την Εύη, αφού θεωρεί ότι είναι μια κοπέλα η οποία κοιτάζει μόνο τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, η Μέγκυ θύμωσε όταν άρχισε η Εύη Ιωαννίδου να λέει ότι της έχουν κάνει πολλές προτάσεις, αλλά δε δέχτηκε καμία, μιας και θέλει να αφοσιωθεί στο modelling!

athensmagazine.gr
Peoplegreece.com

Μια από τις προτάσεις που είχαν κάνει στην Εύη Ιωαννίδου, ήταν να συμμετάσχει στη σειρά “Εζέλ” που πρωταγωνιστούσε και ο Ντάνος.

Με αφορμή αυτό, η Μέγκυ είπε με πιο έμμεσο τρόπο, ότι δεν της έκαναν πρόταση για να παίξει στη σειρά για την αξία της, αλλά επειδή έβγαινε με τον Ντάνο.

Και εκεί πάγωσαν όλοι, και η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να “βάλει στη θέση της” την Μέγκυ.

Την επόμενη μέρα, έδειξαν αυτό το απόσπασμα στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς. Και εννοείται πως ο Μουτσινάς προκάλεσε την Εύη Ιωαννίδου να έρθει στην εκπομπή του να αποκαλύψει αν είναι αλήθεια.

Και δεν πρόλαβε να προκαλέσει και ήρθε η Εύη Ιωαννίδου στην εκπομπή και απάντησε για την Μέγκυ και τη σχέση της με τον Ντάνο! Δες πιο πάνω!

Λες να είναι αλήθεια για η σχέση του Ντάνου και της Εύης;