Η Κατερίνα Βισέρη ήταν ένα από τα κορίτσια στο ριάλιτι, που ξεχώρισε για την ευγένειά του και το στυλ του. Παρ’ όλα αυτά δεν έμεινε αρκετό καιρό στο σπίτι του GNTM.

To βράδυ της Τρίτης (05/11) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Mεσάνυχτα”, και συζήτησαν για τα λανθασμένα πρότυπα που μας έδειχνε η τηλεόραση και συγκεκριμένα το Next Top Model της Γερμανίας που παρακολουθούσε.

Δες πιο κάτω:

Αποκάλυψε πως παρακολουθώντας το Next Top Model στη Γερμανία, ένιωθε πως πρέπει να γίνει ακριβώς σαν τα μοντέλα που έβλεπε, και κατέληξε να τρώει μόνο ένα μήλο την ημέρα.

Συνεχίζει λέγοντας ότι είχε στόχο να αποκτήσει το σώμα που έβλεπε στην τηλεόραση και θεωρούσε ότι είναι το ιδανικό. Συγκεκριμένα είπε:

“Γύρω στα 14, όταν έμενα μόνη μου σπίτι έβρισκα χαρά μέσα από το φαγητό. Κάπου στα 15-16 όταν ξεκίνησα να βλέπω Next Top Model στην Γερμανία για το οποίο έκανα και αίτηση, έτρωγα ένα μήλο την ημέρα. Ψάχτηκα πολύ, διάβασα site με κοπέλες ανορεξικές…

Ήθελα να φτάσω τον εαυτό μου στο σώμα που έβλεπα ως πρότυπο γιατί θεωρούσα ότι θα είμαι πιο ευτυχισμένη και στην αρχή είσαι. Ήθελα να γίνω ανορεξική. Στην αρχή μείωσα το φαγητό, δεν έτρωγα τα φαγητά που έφτιαχνε η μαμά μου, έκανα κάτι μόνη μου. Τα πρώτα χρόνια η μαμά μου, μου έλεγε: “Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Μια χαρά είσαι τι την θέλεις την δίαιτα;”

Πώς σου φάνηκε η συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Βισέρη;