Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες για το ποιος/α θα αντικαταστήσει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο αγαπημένο μας reality του GNTM!

Ο Γιώργος Καράβας, είναι το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό ότι θα είναι η νέα προσθήκη στην κριτική επιτροπή. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε η Βίκυ Καγιά δεν ισχύουν αυτά τα δημοσιεύματα, αφού το 4ο άτομο δε θα είναι άντρας.

Δες πιο κάτω εδώ:

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε”, μίλησε η Ιωάννα Ντέντη, την οποία σίγουρα θυμάσαι αν παρακολουθούσες το Next Top Model 1, το 2009. Την είχαμε αγαπήσει για τον χαρακτήρα της, τις έντονες γωνίες του προσώπου της και τον επαγγελματισμό της σε κάθε δοκιμασία.

‘Οπως φαίνεται στο πιο πάνω βίντεο, η παραγωγή του GNTM προσέγγισε το μοντέλο, για να είναι στη θέση του κριτή!

Συγκεκριμένα είπε: “Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM για τη θέση του κριτή. Παρ’ όλα αυτά, η παραγωγή του GNTM χειρίζεται αυτό το θέμα με διακριτικότητα και θα μου επιστρέψεις να μην πω περισσότερα πράγματα για αυτό. Πιστεύω θα μάθετε σύντομα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φανταστική κοπέλα και σούπερ επαγγελματίας στη δουλειά της και αν κάτι τέτοιο θα γινόταν, θα ήταν και η πρώτη που θα μου δώσει συμβουλές!”

Πώς θα σου φαινόταν αν ήταν στη θέση του κριτή η Ιωάννα; 

If you enjoy writing articles, taking pictures, covering events, contact us and you can become the next SpotLighter!