Η κριτής του GNTM έχει δείξει από τον 1o κύκλο του παιχνιδιού ότι προτιμάει τα μοντέλα που έρχονται στα auditions να μην έχουν πειράξει το πρόσωπο τους.

Για το οποίο πολλοί την έκριναν, μιας και οι φήμες την ήθελαν να έχει πειράξει η ίδια τη μύτη της! Από παλιές φωτογραφίες της Ηλιάνας έδειχνε πως η μύτη της ήταν μεγαλύτερη από όταν τη γνωρίσαμε στο παιχνίδι!

trends.com.cy

Η ίδια δεν είχε απαντήσει στις φήμες μέχρι πρόσφατα, γι’ αυτό και απόφασισε να δώσει την απάντησή της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Δες πώς απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

 

View this post on Instagram

 

«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία ????). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά ❤️ #cyranodebergerac

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τη μια να είναι εμφανώς πειραγμένη, καθώς η μύτη της έδειχνε αρκετά πιο μεγάλη. Με το post της αυτό κλείνει τα στόματα για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Μιας και αρνείται ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη. Εξηγεί πως η αλλαγή στο πρόσωπο της ευθύνεται στο ότι έχει μεγαλώσει από τότε.

Αλλά και με το contouring που της κάνουν επαγγελματίες makeup artists το πρόσωπο της φαίνεται αρκετά διαφορετικό!

Στη συνέχεια, εξομολογείται πως η μύτη της δεν είναι τέλεια, όμως αγαπάει τις ατέλειες της έτσι όπως είναι! Προσπαθώντας να περάσει ένα θετικό μήνυμα, ότι κάθε γυναίκα και άντρας πρέπει να αγαπούν τον εαυτό τους έτσι ακριβώς όπως είναι!

Εσύ πιστεύεις πως δεν έχει πειράξει το πρόσωπο της;