Κι ενώ οι φήμες λένε ότι η Κάτια φτάνει στην τελική τριάδα του ριάλιτι, ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” στο κέντρο της Αθήνας. Θα φτάσει στον τελικό ή όχι;

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

Σύμφωνα με τα spoiler alerts, η Κάτια Ταραμπάνκο, φτάνει στον τελικό του GNTM, ωστόσο επειδή τα επεισόδια είναι γυρισμένα από πριν, τα κορίτσια που έφτασαν στην τριάδα, είναι εκτός σπιτιού αυτές τις μέρες μέχρι να φτάσουμε κι εμείς οι τηλεθεατές στο επεισόδιο του τελικού!

Ο φακός, απαθανάτισε την Κάτια μαζί με τον σύντροφό της, σε βόλτα που έκανε στο κέντρο της Αθήνας. Και αυτό συνέβη και την προηγούμενη ημέρα, που πήγε για καφέ με τη φίλη της Ασημίνα στο Κολωνάκι. 

Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα κορίτσια που “βρίσκονται ακόμα μέσα στο παιχνίδι”, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψαν. Ένας από τους κανόνες ήταν να μένουν στο ξενοδοχείο και να κυκλοφορούν χωρίς να γίνονται αντιληπτές από τους φωτογράφους.

Κι ενώ η Κάτια αψηφά τον κανόνα αυτό, τα άλλα δύο κορίτσια που έχουν φτάσει στον τελικό, φαίνεται ότι καταφέρνουν πολύ καλά να κρύβονται! Ποια είναι αυτά τα 2 κορίτσια; Θα σας αποκαλύψουμε πολύ σύντομα!

Εσύ τι λες να γίνει;