Λίγο καιρό πριν αρχίσει το Greece’s Next Top Model 2, γινόμαστε subscribers στο YouTube channel της Άννας Αμανατίδου, το οποίο το δημιούργησε μέσα του Απρίλη.

Και ξαφνικά παίρνουμε ειδοποίηση στο YouTube, ότι ανεβάζει βίντεο η Άννα με τίτλο “GNTM Αποκαλύψεις”. Το θέμα του βίντεο ήταν να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της σε προηγούμενα stories.

Δες τι αποκάλυψε:

Όταν ρωτήθηκε από μια follower της να πει κάτι που συνέβηκε και δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση, απάντησε ότι είχε γίνει ένας καβγάς ανάμεσα σε αυτή και την Εύη Ιωαννίδου.

Από την αρχή του παιχνιδιού η Εύη Ιωαννίδου δε δίσταζε να δείξει πόσο πολύ αντιπαθούσε την Άννα Αμανατίδου. Και όπως φαίνεται είχε γίνει ένας τσακωμός που δεν είδαμε ποτέ.

Η Άννα είπε χαρακτηριστικά: “Υπήρξε στιγμή που μαλώνω με την Εύη Ιωαννίδου, και εννοείται πως δεν το είχε δείξει η κάμερα, γιατί ήταν στα backstage. Με είχε ρωτήσει η Ερμίδου: “Άννα περίμενες να φύγω από το παιχνίδι;” και της λέω “Όχι”.

Γιατί στη δοκιμασία με τον χορό δεν περίμενα να φύγει η Ερμίδου τόσο, γιατί συγκριτικά η κοπέλα δεν ήξερε από χορό και δεν το είχε πάρα πολύ, θεωρούσα ότι όπως και σε άλλες κοπέλες είχε δοθεί δεύτερη ευκαιρία, θα έπρεπε να έχει δοθεί και στην Ειρήνη Ερμίδου”

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι: “Απλά θεωρώ ότι έπρεπε να φύγει η Εύη λόγω του ότι δεν τα πήγε τόσο καλά στον χορό.”

Είπε ότι απάντησε αυτό το πράγμα και η Εύη της: “Άσε μας μιλάς εσύ, που δεν είσαι μοντέλο.”

Τι άλλες αποκαλύψεις πιστεύεις ότι θα γίνουν για το GNTM;