Το επίσημο Instagram account του Greece’s Next Top Model, ανακοίνωσε ότι έρχεται και ο 3ος κύκλος του #GNTMgr και καλεί τον κόσμο να στείλει την συμμετοχή του!

Εννοείται πως με το που ανέβηκε το βίντεο της ανακοίνωσης, τα likes έπεσαν βροχή, μιας και είναι ένα από τα αγαπημένα ριάλιτι στην Ελλάδα και στην Κύπρο και αυτό φαίνεται από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει! Ωστόσο φέτος θα υπάρχει μια διαφορά!

Δες πιο κάτω:

Όπως φαίνεται και από το Instagram video που ανέβασαν, φέτος δε θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες στο ριάλιτι, αλλά και αγόρια! Όχι δε σου κάνουμε πλάκα! Καλά διάβασες!

Στο caption γράφουν συγκεκριμένα: “Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Τα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;”

Πολλοί από κάτω σχολίασαν, ότι “πλέον η ζωή τους αποκτά νόημα” αφού ξεκινά και πάλι το GNTM. Από την άλλη υπάρχει και η κριτική ότι φέτος θα γίνει περισσότερο κάτι σαν το Big Brother και το Power of Love, παρά ένα ριάλιτι για μόδα!

Εσύ τι πιστεύεις;