Και μπορεί το GNTM να τελειώσε, ωστόσο δεν σταμάτησε να απασχολεί τα media! Και δικαιολογημένα βέβαια, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του Next Top Model, βγήκαν δύο νικήτριες ελληνικό ριάλιτι!

Το πρόσωπο που μας απασχόλησε περισσότερο είναι φυσικά η Κάτια Ταραμπανκό. Η πρόταση γάμου, τα ψέματα για την ηλικία της, η νέα της σχέση, η αποχώρηση της Mαρτίνας από τις FF. 

Δες πιο κάτω όλα όσα είπε:

Στο πιο πάνω βίντεο ο YouTuber Fipster φιλοξένησε στο κανάλι του την Κάτια Ταραμπάνκο και έπαιξαν θάρρος ή αλήθεια! Κι εκεί εννοείται η Κάτια κλήθηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα!

Αρχικά, είπε πως αυτό που είδαμε στον τελικό του GNTM, ήταν τελικά πρόταση γάμου από τον Γιάννη, αλλά η ίδια αρνήθηκε να φορέσει το δαχτυλίδι λόγω styling, αλλά και λόγω του ότι δεν ήταν καθόλου έτοιμη για ένα τόσο μεγάλο βήμα.

Για το θέμα με την Μαρτίνα είπε ότι μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του GNTM τα υπόλοιπα κορίτσια αποκάλυψαν στις FF ότι η Μαρτίνα τους μιλούσε μια χαρά όταν έλειπαν εκείνες από εκεί, ενώ στο δωμάτιο τις “κουτσομπόλευε” όλες! Κι έτσι η Κάτια και τα υπόλοιπα κορίτσια από τις FF αποφάσισαν να μην την κάνουν παρέα εκτός παιχνιδιού.

Εκτός από αυτά, μίλησε και για τη νέα της σχέση με τον Γιώργο Λάγιο και πόσο όμορφα νιώθει που της συμπεριφέρεται τόσο τρυφερά!

Μίλησε και για τα τατουάζ που αφαίρεσε από το σώμα της, μετά από τα σχόλια των κριτών ότι χωρίς αυτά θα της ανοιχτούν πιο πολλές πόρτες στον χώρο της μόδας!

Πώς σου φάνηκε το βίντεο με την Κάτια Ταραμπάνκο;