Και ναι κάθε χρόνο όταν πλησιάζει αυτή η σπουδαία γιορτή της μάνας, νιώθουμε την ανάγκη να της δείξουμε για ακόμα μια φορά πόσο την αγαπάμε!

Θέλουμε να της εκφράσουμε την αγάπη μας για όλα αυτά που κάνει παίρνοντάς της ένα μικρό δωράκι, κάτι που θα της αρέσει και θα θέλει να το χρησιμοποιεί!

Να θυμάσαι δεν έχει σημασία η αξία του δώρου που θα της πάρεις, αλλά η πράξη που θα κάνεις! Μην ξεχάσεις να γράψεις μια κάρτα στη γιαγιούλα σου, και να της πάρεις λίγα λουλούδια μιας και είναι δυο φορές μαμά σου!

Δες ποιες ιδέες για δώρα σου προτείνουμε:

1Κοσμήματα

Πάρε της ένα όμορφο δαχτυλίδι, ένα απλό κολιέ για τον λαιμό, ή ένα βραχιόλι σίγουρα θα της αρέσουν και θα θέλει συνεχώς να τα φοράει, αφού αυτό το δώρο της το έκανε δώρο η κόρη της.

Βρες τα εδώ!

2Προϊόντα ομορφιάς

Μπορείς να της πάρεις τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς, την αγαπημένη κρέμα ματιού ή να της πάρεις να δοκιμάσει κάτι καινούριο, όπως προϊόντα που φτιάχνονται με βιολογικά συστατικά!

Βρες τα εδώ!

3Βιβλίο

Αν της αρέσει να διαβάζει βιβλία, τότε πήγαινε μια βόλτα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου και βρες ένα ενδιαφέρον βιβλίο στην κατηγορία που της αρέσει!

Αν από την άλλη της αρέσει να βρίσκεται συνεχώς στην κουζίνα και να δοκιμάζει νεά φαγητά, τότε πάρε της ένα βιβλίο με πεντανόστιμες συνταγές!

Βρες διάφορα βιβλία εδώ!

4Λουλούδια

Πήγαινε στο πιο κοντινό ανθοπωλείο και πάρε της μια γλαστρούλα με mini roses ή μια γαρδένια! Θα ενθουσιαστεί με τη μυρωδιά και κάθε φορά που θα βλέπει το φυτό να μεγαλώνει θα σκέφτεται ότι εσύ της το έκανες δώρο!

Αν όμως δεν έχετε χώρο στην αυλή για άλλες γλάστρες, μπορείς πολύ απλά να της πάρεις μια περιποιημένη ανθοδέσμη με τα αγαπημένα της λουλούδια!

Βρες όποιο λουλούδι/φυτό θέλεις εδώ!

5Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου

Και μιας και στην Κύπρο έχουμε ολόχρονα ήλιο, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου θα ήταν το ιδανικό δώρο! Πάρε της ένα κλασικό ζευγάρι που θα μπορεί να φοράει και πιο μετά!

Βρες διάφορα γυαλιά ηλίου εδώ!

Ποιο δώρο θα επιλέξεις να της πάρεις;

If you enjoy writing articles, taking pictures, covering events, contact us and you can become the next SpotLighter!