Η στιγμή που ένα ζευγάρι αποφασίζει ότι θα μείνει για πάντα μαζί είναι πολύ ξεχωριστή! Γι’ αυτό κι όταν ο άντρας κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφο του, όπως και συνηθίζεται, η μέρα αυτή μένει αξέχαστη!

Αν η πρόταση γάμου είναι ιδιαίτερη και πρωτότυπη, σαν αυτή της Josephine Skriver, τότε θα χαράξει την πορεία του ζευγαριού για πάντα!

Το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret δέχτηκε την πιο γλυκιά και ταυτόχρονα “παγωμένη πρόταση γάμου” από το σύντροφο της, στο τελευταίο τους ταξίδι!

Δες πιο κάτω:

Instagram: @josephineskriver

Η Josephine και ο Alex βρέθηκαν στη Φιλανδία και για να κάνουν ένα ταξίδι εμπειρία! Βρέθηκαν εκεί για να δουν τα northern lights ή αλλιώς το aurora borealis φαινόμενο, όπου ο ουρανός μοιάζει μαγικός!

Instagram:@josephineskriver

Εκεί ήταν που ο Alex αποφάσισε να κάνει την στιγμή αυτή ακόμη πιο ιδιαίτερη. Κάνοντας λοιπόν, πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, σε μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη, σ’ ένα από τα κύρια πρόσωπα της Victoria’s Secret.

Instagram: @josephineskriver
Instagram:@josephineskriver
Instagram: @josephineskriver

Φυσικά, είπε το μεγάλο ΝΑΙ! Έχει δηλώσει πολλές φορές μέσα από τα posts της στο Instagram πόσο ερωτευμένη είναι και πόσο θαυμάζει τον σύντροφο της!

Μετά από μια μακροχρόνια, ευτυχισμένη σχέση είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε ζευγάρια σαν αυτά να κάνουν το επόμενο βήμα!

Instagram: @josephineskriver
Instagram:@JosephineSkriver

Δεν έχουν δηλώσει ακόμη πότε θα γίνει ο γάμος, όμως σίγουρα έχουν θέσει τον πήχη ψηλά. Έτσι, τώρα αναμένουμε ακόμη πιο εντυπωσιακό τοπίο για τη μέρα γάμου τους!

Εσύ έχεις σκεφτεί πού θα ήθελες
να σου γίνει η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο σου;