Ο παρουσιαστής Θοδωρής Ρακιτζής στην εκπομπή του «Gr xpress» φαίνεται ήθελε να τραβήξει την προσοχή, γι’ αυτό και άρχισε να σχολιάζει με πολύ κακό τρόπο την Κύπρια παίκτρια που είναι μέσα στο παιχνίδι του GNTM, την Εβελίνα Σκίτσκο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Εβελίνα είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι πάντα άρτια σε όλες τις φωτογραφίσεις και πολύ καλή στην πασαρέλα.

Παρ’ όλα αυτά σήμερα ο παρουσιαστής ξέσπασε, με αφορμή ένα spoil video που βγήκε στη φόρα το οποίο αποκαλύπτει ότι η Εβελίνα Σκίτσκο θα είναι η νικήτρια του τελικού.

Δες όλα όσα είπε: 

Βλέποντας αυτό το βίντεο ο παρουσιαστής, άρχισε να ειρωνεύεται ότι δε γίνεται η Εβελίνα να είναι η νικήτρια αφού είναι μισή Μολδαβή. Συγκεκριμένα είπε ότι η παραγωγή δε θα έπρεπε κανονικά να της δώσει το βραβείο.

Ακολούθως, συνέχισε με πολύ προσβλητικά λόγια για την ίδια, λέγοντας ότι θα έπρεπε να να ντρέπεται που άφησε την μόλις 7 μηνών κορούλα της και έφυγε για να μπει στο παιχνίδι. Πρόσθεσε ότι εκμεταλλεύται το γεγονός ότι είναι μητέρα μπροστά στην κριτική επιτροπή για να τη λυπούνται και να την περνούν κάθε φορά στην επόμενη φάση.

Αν ο παρουσιαστής έβλεπε τα επεισόδια θα γνώριζε καλύτερα πως η Εβελίνα έχει κλάψει μόνο μια φορά μπροστά στους κριτές, και η Μικαέλα που είναι και αυτή μητέρα είπε πως την καταλαβαίνει απόλυτα.

Σίγουρα όλα όσα είπε ο Θοδωρής Ρακιτζής, θα ξεσηκώσουν πολλούς και θα προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων. Ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν share αυτό το βίντεο και να σχολιάζουν αρνητικά τον παρουσιαστή, λέγοντας ότι το έκανε για να ανέβουν τα νούμερα της εκπομπής του. 

 

View this post on Instagram

 

Ζαμπούες και κοιλίτσα?????

A post shared by Evelina Skitsko (@evelinaskitsko) on

Εσένα ποια είναι η άποψή σου;