Δεν είναι πολύς ο καιρός που ξεκίνησε το Power of Love 2 στο ΣΚΑΙ. Το ριάλιτι όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος που πάει για να βρει το άλλο του μισό γίνεται και πάλι αιτία σχολιασμού και όχι για καλό.

Την τελευταία εβδομάδα κυκλοφορεί η φήμη ότι μπήκε μέσα στο παιχνίδι δύο άτομα που ήταν ήδη ζευγάρι. Άρα μπήκε παράνομο ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, αφού κάνουν τους ανίδεους ότι δεν είναι μαζί.

Ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου που κατάγονται από την Κρήτη φαίνεται ότι είχαν σχέση πριν το παιχνίδι. Όλα έδειχναν ότι κάτι πάει λάθος με αυτούς τους δύο.

Δες τι τους πρόδωσε:

 

View this post on Instagram

 

@tsioranou θα σε διεκδικήσω ειτε μεσα σε αυτό το σπίτι ειτε εξω απ αυτο..❤

A post shared by kopidakis.g (@kopidakis.g) on

Οι συμπαίκτες τους φαίνεται ότι είναι πολύ ενοχλημένοι σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτό που αρχικά τους έκανε τους υπόλοιπους να αναρωτηθούν τι συμβαίνει με τα Instagram accounts που έχουν και οι δύο.

Για κάποιο λόγο και η Αργυρώ και ο Γιάννης είχαν διαγράψει τους λογαριασμούς στους στο Instagram και δημιούργησαν καινούριους με μία μέρα διαφορά. Ο ένας στις 10 του Νοέμβρη και ο άλλος στις 11 του Νοέμβρη του 2018.

Επίσης 6 μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ανέβασαν και οι δυο τους μια κοινή φωτογραφία από το παιχνίδι και γράφουν “Θα σε διεκδικήσω είτε μέσα σ’ αυτό το σπίτι είτε έξω από αυτο!”.

Και οι υπόλοιποι αναρωτιούνται πώς γίνεται μέσα σε μόνο 6 μέρες να λες τόσο μεγάλα λόγια, για ένα άτομο που υποτίθεται τώρα αρχίζεις να γνωρίζεις;

Ταυτόχρονα, αυτό που πυροδότησε τις φήμες ότι ο Γιάννης και η Αργυρώ είναι ζευγάρι, είναι μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram του ο Γιάννης.

Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται πίσω μια ξανθιά γυναίκα που φοράει το ίδιο ρολόι που έχει και η Αργυρώ. Αυτό βέβαια σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως απόδειξη, αφού όλο αυτό ίσως να είναι και σύμπτωση.

Μετά όμως κυκλοφόρησε φωτογραφία από τον Γιάννη και την Αργυρώ πριν μπουν μέσα στο Power of Love 2. Aυτή η φωτογραφία δείχνει ότι γνωρίζονται και πολύ καλά μάλιστα!

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του “Για την Παρέα” στις 8/1/19 και μπορείς να το δεις στο πιο κάτω βίντεο (10:50-18:00).

Η αποκάλυψη από την παρουσιάστρια του παιχνιδιού, Μαρία Μπακοδήμου, θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο, όπως φαίνεται από το trailer που ανέβασε το ΣΚΑΙ. Για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια…

Και όπως φαίνεται δεν είναι οι μόνοι που γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι!