Αν παρακολουθείς το Power of Love θα πρόσεξες πως ένας από τους παίχτες του ριάλιτι, ο Αλέξανδρος, δημιουργεί αρκετά “προβλήματα” και ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα δημιουργεί προβλήματα στην Ιόλη, που υποτίθεται πως είναι η σχέση του μέσα στο παιχνίδι. Ενώ τη μια μέρα της λέει ότι την λατρεύει, την ίδια μέρα βγαίνουν στη φόρα μηνύματα που μιλάει ακόμα με την πρώην του!

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

Instagram: pol_couples_

Πριν από το Gala 

Ένα βίντεο του Αλέξανδρου με μια παίκτρια από το ρουμάνικο POL μέσα στο κόκκινο δωμάτιο, προκάλεσε ταραχή μέσα στο σπίτι των γυναικών. Πώς έγινε αυτό;

Αρχικά, να πούμε ότα τα γυρίσματα του ελληνικού και του ρουμάνικου POL γίνονται στο ίδιο στούντιο, στην Κωνσταντινούπολη.

Εκεί στα παρασκήνια του ριάλιτι, ο Αλέξανδρος γνώρισε μια από τις παίκτριες του Ρουμάνικου POL, την Ροξάνα. Του άρεσε, της ζήτησε το τηλέφωνό της και της είπε να βγούνε.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε γιατί εν τέλει θεώρησε ότι παραβιάζει τους όρους του παιχνιδιού. Στη συνέχεια τον κάλεσαν στο ρουμάνικο POL για να δώσουν και οι δύο εξηγήσεις για το τι νιώθουν ο ένας για τον άλλο.

Έπειτα, η παρουσιάστρια από το ρουμάνικο POL, τον ρώτησε αν θέλει να πάει στο κόκκινο δωμάτιο μαζί της. Εκείνος εννοείται απάντησε θετικά.

Και όπως θα δεις και πιο πάνω, τα πράγματα ξέφυγαν λιγάκι. Αφού άρχισαν να φιλιούνται παθιασμένα!

Και μπορεί να έγιναν τόσα πολλά, αλλά η Ιόλη τον συγχώρεσε μετά από τις “εξηγήσεις” που της έδωσε.

Στο Gala της Παρασκευής

Παρ’ όλα αυτά, στο επεισόδιο της Παρασκευής, αποκαλύφθηκαν και άλλα πράγματα εκτός από αυτά που είχαν συμβεί με την Ροξάνα.

Ο “πιστός” Αλέξανδρος, εκτός από την σχέση του με την Ιόλη, τα “παράνομα” φιλιά με την Ροξάνα, μιλούσε… και με την πρώην του.

Η πρώην του όμως, δεν ήθελε να την ενοχλεί άλλο κι εκείνος επέμενε. Η ίδια όπως φάνηκε από τα μηνύματα που του έστελνε, προχώρησε στη ζωή της και ο Αλέξανδρος δεν ήθελε να το καταλάβει αυτό.

Γι’ αυτό, και η “πρώην” για να τον εκδικηθεί, έστειλε τα μηνύματα που της έστελνε ο Αλέξανδρος, στην Ιόλη.

Η Ιόλη τα είδε και τον χώρισε αμέσως. Στο γκαλά βέβαια έγιναν και άλλες αποκαλύψεις, ενώ ταυτόχρονα ήρθε η Ρόξάνα εκεί για να εξηγήσει ποια είναι πλέον η σχέση της με τον Αλέξανδρο και αν μιλούν ακόμα.

Τελικά, η Ιόλη όπως φάνηκε από το επεισόδιο της Δευτέρας σκέφτεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξανδρο, αφού αυτός επιμένει ότι μόνο γι’ αυτή νοιάζεται, και για καμία άλλη.

Εσύ τι πιστεύεις; Λέει αλήθεια ο Αλέξανδρος;