Τι και αν δύο μήνες πριν ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου, είχαν αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από ένα χρόνο σχέσης; Μάλιστα, τότε η η Αθηνά είχε μιλήσει σε συντέντευξη, λέγοντας πως εκείνη είχε πάρει την απόφαση να χωρίσουν.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν, αφού όπως είδαμε μέσα από τα stories που ανέβασαν το Σαββατοκύριακο ο Δώρος και η Αθηνά είναι και πάλι μαζί!

Μάθε περισσότερα πιο κάτω: 

Με αφορμή την εκδρομή που διοργάνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης για το “World Party Traveller”, ο Δώρος και η Αθηνά βρέθηκαν εκεί!

Πολλοί χάρηκαν με αυτή την είδηση! Μάλιστα ο γνωστός YouTuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος βρισκόταν κι εκείνος στη World Party Cruise, έβγαλε story όταν τους είδε μαζί αγκαλιασμένους, λέγοντάς τους: “Σοκ, σοκ μάλλον τα ξανά βρήκανε.” Και μετά γυρίζει και ρωτάει τον Δώρο: “Πραγματικά τα έχετε;”

Η Αθηνά ανέβαζε συνεχώς stories μαζί με τον Δώρο και φαίνονταν πολύ αγαπημένοι, ενώ δε δίστασε να ποστάρει και μια φωτογραφία στο Instagram της με το caption: “Love doesn’t need to be perfect. It just to be true ❤️”.

 

View this post on Instagram

 

Love doesn’t need to be perfect. It just to be true❤️

A post shared by Athina Xrisantidou (@athina_xrisantidou) on

Εννοείται πως τα likes και τα comments έπεσαν βροχή, αφού πολλοί από τους fans του ζευγαριού, έγραφαν συνέχεια σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους όταν είχαν χωρίσει, πως θέλουν να τους ξανά δουν μαζί!

Πώς σου φαίνεται αυτή η επανασύνδεση Δώρου – Αθηνάς; 

If you enjoy writing articles, taking pictures, covering events, contact us and you can become the next SpotLighter!