Τελείωσε (επιτέλους ????) και η δεύτερη σεζόν του Power of Love! Σίγουρα δεν είχε την επιτυχία του Power of Love 1, τόσο σε τηλεθέαση, όσο και στον σκοπό του παιχνιδιού. Και αυτό γιατί ελάχιστα ζευγάρια δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, ήταν ο τελικός του παιχνιδιού. Από τους 14 παίκτες μόνο οι 8 μπορούσαν να διεκδικήσουν το έπαθλο των €10,000: η Ρεγγίνα Γκαϊνά, η Άννα Ελευθερίου, η Ρένια Τσακίρη, η Ζένια Σολδάτου, ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Παύλος Τερζόπουλος, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος και ο Βασίλης Χαλκιάς.

Δες πιο κάτω τι έγινε στον τελικό: 

Από το σπίτι των κοριτσιών βγήκε νικήτρια η Άννα Ελευθερίου από την Κύπρο. Η Άννα ήταν από τα λίγα κορίτσια μέσα στο παιχνίδι, που δεν έκανε σχέση με κάποιο από τα αγόρια. Ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού single.

Τα κορίτσια είχαν ισοβαθμίσει στην ψηφοφορία του σπιτιού και όλα κρίνονταν από την ψηφοφορία του κοινού. Τελικά επικράτησε η Άννα με μία ψήφο περισσότερη από την Ζένια, γι’ αυτό και νίκησε.

Από το σπίτι των αγοριών κέρδισε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει δύο φορές από το παιχνίδι, και ο κόσμος τον ψήφιζε για να επιστρέψει πίσω. Ο Παύλος είχε αρχικά σχέση με την Κατερίνα και μετά με την Χριστίνα.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος είχε μια περισσότερη ψήφο από την ψηφοφορία του σπιτιού και μία περισσότερη από την ψήφο του κοινού. Έτσι είχε στο σύνολο δύο περισσότερους ψήφους!

Εσύ ποιος ήθελες να κερδίσει;