Είναι ταλαντούχα, έχει απίστευτο στυλ και είναι πανέμορφη! Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς πως η Rihanna είναι μια star! Πολλές γυναίκες εμπνέονται από αυτή και άλλες τόσες θέλουν να της μοιάσουν!

Σ’ αυτή την περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ομοιότητα αυτού του κοριτσιού με τη διάσημη τραγουδίστρια! Ακόμη και η Rihanna αναγνώρισε την ομοιότητα με το 9χρονο κορίτσι!

Ναι, ακριβώς! Η σωσίας της pop star είναι μόλις 9 χρονών και η αντίδραση της Rihanna είναι απλά αξιολάτρευτη!

Δες την 9χρονη σωσία της Rihanna:

 

View this post on Instagram

 

almost drop my phone. how?

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία της μικρής σωσίας της, με caption “Σχεδόν μου έπεσε το τηλέφωνο. Πώς;”.

Έμεινε άναυδη όπως και οι followers της! Η φωτογραφία ξεπέρασε τα 6,5 εκατομμύρια likes και τα comments πέφτουν βροχή. Καθώς όλοι σχολιάζουν από κάτω πως η ομοιότητα είναι απίστευτη!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????Ala’a skyy???? (@iamhoneyy__) on

Η σωσίας της διάσημης τραγουδίστριας ονομάζεται Honey και θέλει να γίνει μοντέλο. Εργάζεται ήδη σαν μοντέλο διαφημίζοντας παιδική μόδα!

Σίγουρα, με τη δημοσίευση αυτή της Rihanna πολλά πρακτορεία θα την προσεγγίσουν και η καριέρα της θα εκτοξευθεί πριν καλά-καλά το καταλάβει!

Εσύ τι λες, δεν είναι τεράστια η ομοιότητα;