Ξέρουμε ότι αυτή την περίοδο, εκτός από την οικογένεια και τους φίλους που σου λείπουν αφάνταστα, σου λείπουν και πράγματα που έκανες όπως: να πηγαίνεις για φαγητό, ποτό και καφέ στα αγαπημένα σου στέκια!

Για να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζεται να κάνεις ακόμη λίγη υπομονή. Ωστόσο, δε χρειάζεται να περιμένεις να γευτείς το αγαπημένο σου φαγητό και να δροσιστείς με το αγαπημένο σου ποτό ή καφέ τώρα που #μένουμεσπίτι!

Κατέβασε το Wolt στο κινητό σου, ένα πολύ cool application για food delivery, και πάρε το αγαπημένο σου φαγητό, γλυκό, ή ποτό με έκπτωση €5 στην πρώτη σου παραγγελία με το promo code του Trends.com.cy! Ναι ναι καλά διάβασες!

Δες πώς να πάρεις €5 έκπτωση:

Μάθε περισσότερα για το Wolt app

Η Wolt ξεχωρίζει στον τομέα του food delivery παγκοσμίως για την γρήγορη ανάπτυξη. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες όλων εμάς που παραγγέλνουμε φαγητό online, υπόσχεται μια νέα, βελτιωμένη, γρήγορη εμπειρία ειδικά αυτές τις μέρες που το χρειαζόμαστε περισσότερο!

Η Wolt στην Κύπρο συνεργάζεται με αποκλειστικά εστιατόρια σε Λευκωσία και Λεμεσό που για πρώτη φορά μπορούν να έρθουν στη πόρτα σου. Καθημερινά προστίθενται νέες επιλογές απ’ όπου μπορείς να παραγγείλεις, ενώ οι περιοχές που εξυπηρετεί το app με την υπηρεσία delivery γίνονται όλο και περισσότερες.

Μέσω του Wolt app, μπορείς να επιλέξεις τι επιθυμείς να φας από διαφορετικές κατηγορίες όπως: Healthy, vegan, σαλάτες, cafe, vegetarian, sushi, ψάρι, burger, pizza, μεσογειακή, ιταλική κουζίνα και όχι μόνο!

Το ξεχωριστό feature του Wolt app, είναι η λειτουργία live παρακολούθησης με την οποία μπορείς να βλέπεις σε ποιο σημείο βρίσκεται η παραγγελία σου! Με αυτό τον τρόπο είσαι “παρών” στη διαδικασία ετοιμασίας του φαγητού σου!

Επίσης, για μια πιο ασφαλή παράδοση στο σπίτι μπορείς να επιλέξεις το Νο-contact delivery, στο τέλος της παραγγελίας σου!

Πώς να πάρεις έκπτωση €5

Το Trends.com.cy σε συνεργασία με τη Wolt σου προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαύσεις την πρώτη σου παραγγελία με €5 έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού με το promo code TRENDSWOLT !

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το app στο κινητό σου, και αφού κάνεις sign up να επιλέξεις “Me” κάτω δεξιά. Εκεί βάλε το promo code TRENDSWOLT και αμέσως θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου €5!

Τώρα το μόνο που σου απομένει να κάνεις είναι να γράψεις τον ταχυδρομικό σου κωδικό για να δεις ποια εστιατόρια/cafe/bars είναι διαθέσιμα στην περιοχή σου και ακολούθως να κάνεις την παραγγελία σου!

Κατέβασε το Wolt app από Αpp Store ή Google Play και απόλαυσε την πρώτη σου παραγγελία με €5 έκπτωση!