Το καπέλο είναι από τα μεγαλύτερα trends τα τελευταία χρόνια. Είτε επιλέξεις fedora hat, είτε επιλέξεις beanie και το συνδυάσεις σωστά, τότε σίγουρα θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου!

Οι followers δε θα μπορούσαν να μην ακολουθούν αυτό το trend, ανέβασαν την φωτογραφία τους στο Instagram με το hashtag #studentlifetrends, εμείς τους βρήκαμε και τους παρουσιάζουμε.

Δείτε τους εδώ: 

1Gabriel Adamidis (Instagram: gab_adam)

Ο Γαβριήλ σε ένα monochrome look συνδύασε -και πολύ καλά έκανε- ένα καπέλο με μεγάλο γείσο, σε μαύρο χρώμα. Μπορεί να φαίνεται λίγο πιο “καλοκαιρινό” το look του, παρ’ όλα αυτά με ένα μαύρο leather jacket θα είναι ό,τι πρέπει γι’ αυτές τις μέρες!

H Σαλώμη δημιούργησε ένα πολύ ωραίο χειμωνιάτικο look, σε γκρίζες και μαύρες αποχρώσεις. Αυτό που ολοκλήρωσε το outfit της δεν είναι άλλο από το fedora hat της το οποίο μας αρέσει πάρα πολύ! Δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο background για το συγκεκριμένο look!

Επέλεξε και ο Αντρέας ένα monochrome outfit για να συνδυάσει το fedora hat του. Παρ’ όλα αυτά η διαφορά του είναι ότι δεν επέλεξε ένα κλασικό μαύρο καπέλο, αλλά ένα σε camel απόχρωση και είναι απίθανο!

Δείξε μας κι εσύ πώς φόρεσες τα πιο hot trends της σεζόν,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!


Διάβασε επίσης: Social Trends: Δες πώς φόρεσαν οι followers μας
τα λευκά sneakers!

Ονομάζομαι Πάρης Καψάλης. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Παν. Πατρών! Η αγάπη μου για την μόδα δεν με αφήνει καθόλου να ησυχάσω και έτσι μου αρέσει να γράφω, να ψάχνω, να παρακολουθώ ό,τι σχετίζεται με αυτό τον τομέα.