Ένα post για street style είναι καθιερωμένο μια φορά την εβδομάδα. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις καινούρια πράγματα και να εμπνέεσαι. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση διαφορετικά outfits, που ίσως να μην τα σκέφτηκες με αυτό τον τρόπο ή να μην τα έχεις σκεφτεί καθόλου.

Καινούριοι συνδυασμοί λοιπόν γι’ αυτή την εβδομάδα, για να μη λείψουν ποτέ οι ιδέες σου για το πώς θα βάλεις διάφορα κομμάτια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ή αυτά που σκέφτεσαι να αγοράσεις.

Ας προχωρήσουμε στην ουσία και να δούμε τα σημερινά street outfits:

 

1Cropped Jeans με ένα λευκό T-shirt

Τα λευκά σου sneakers θα ολοκληρώσουν το πολύ street outfit σου.

2Cropped και oversized παντελόνι

Αυτή τη φορά και cropped και oversized παντελόνι. Απέφυγε φέτος το καλοκαίρι τα στενά παντελόνια. Τα φαρδιά είναι must.

3Monochrome outfit

Ένα monochrome outfit δεν θα χάσει ποτέ την αξία του και ούτε ποτέ θα χαρακτηριστεί “παλιομοδήτικο“. Απλά επέλεξε είτε το παντελόνι είτε το πουκάμισο/φανέλα να είναι printed και τα υπόλοιπα που φοράς να είναι μονόχρωμα.

4Μπεζ και χακί

Μπεζ και χακί. Ο απόλυτος συνδυασμός αφού ταιριάζουν απόλυτα αυτά τα δύο χρώματα. Και επιμένω στο cropped παντελόνι, λίγο πιο στενό αυτή τη φορά. Αν δεν θέλεις το τελείως φαρδύ όπως το προηγούμενο, επέλεξε αυτό το παντελόνι.

5Stripes με bordeaux παντελόνι

Αγαπημένο print του καλοκαιριού τα stripes. Συνδυάστε τα με μονόχρωμο παντελόνι bordeaux είναι μια πολύ καλή πρόταση.

Εσύ από ποιο street style θα εμπνευστείς γι’ αυτή την εβδομάδα;

 

Δες επίσης: Outifts από London Collection Men SS17, αλλά και πώς να τα φορέσεις!

Ονομάζομαι Πάρης Καψάλης. Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Παν. Πατρών! Η αγάπη μου για την μόδα δεν με αφήνει καθόλου να ησυχάσω και έτσι μου αρέσει να γράφω, να ψάχνω, να παρακολουθώ ό,τι σχετίζεται με αυτό τον τομέα.