fbpx

5 γυναίκες που γνωρίσαμε από realities άλλαξαν τα μαλλιά τους!

by Trends Team

Τις μάθαμε αρκετά καλά μέσα από τα realities της ελληνικής τηλεόρασης! Είναι όλες τους πανέμορφες, και πειραματίζονται αρκετά συχνά με τα hair looks τους, είτε επειδή το απαιτεί η δουλειά τους, είτε επειδή χρειάζονταν μια ανανέωση.

Αν χρειάζεσαι κι εσύ μια ανανέωση στο look σου, τότε πάρε μια ιδέα από τις πιο κάτω γυναίκες!

Δες πιο κάτω:

Εβελίνα Σκίτσκο

Γνωρίσαμε την Εβελίνα καστανή, με πλούσια μακριά μαλλιά. Στη συνέχεια του παιχνιδιού έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της ξανθά.

Μια τεράστια αλλαγή που δεν άρεσε σε όλους, μιας και έδειχνε μεγαλύτερη ενώ είναι μόνο 20 ετών. Τώρα, αφού τελείωσε το GNTM, επέστρεψε πίσω στο καστανό που της ταιριάζει απόλυτα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα από την άλλη, δεν έκοψε τα μαλλιά της αντιθέτως πρόσθεσε! Μιας και για σκοπούς φωτογράφησης έβαλε πυκνές αφέλειες και αύξησε το μήκος των μαλλιών της!

Ένα look που της πάει πολύ και μπορεί να υποστηρίξει τέλεια, ειδικότερα τώρα τον χειμώνα!

Μαρία Λέκα 

Η αλλαγή που έκανε η Μαρία της ταιριάζει πάρα πολύ! Την κάνουν να δείχνει πιο στυλάτη και κομψή.

Δείχνει πιο ανανεωμένη και σίγουρα θα δώσει άλλο αέρα στα outfits που πρέπει να αναδείξει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

Ιωάννα Σιαμπάνη

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της Ιωάννας στο παιχνίδι ήταν τα μαλλιά της μιας και ήταν πολύ μακριά! Όμως, δε δίστασε να τα κόψει και να αλλάξει κατά πολύ την εικόνα της.

Η αλλαγή της ταιριάζει πολύ μιας και δείχνει πιο κομψή και αναδεικνύει της γωνιές του πρόσωπού της!

Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα ίσως να έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή από όλες μέχρι τώρα! Έκοψε τα μαλλιά της αρκετά κοντά έχοντας μια ασυμμετρία η μια πλευρά από την άλλη.

Ένα πολύ τολμηρό hairstyle που της ταιριάζει πολύ! Άλλωστε, αν δεν μπορεί να το υποστηρίξει η Ραμόνα, τότε ποια μπορεί;

Σου αρέσει το πριν ή το μετά περισσότερο;