fbpx

5 σύνολα από τη συλλογή της H&M Studio AW19 στα οποία δε θα μπορείς να αντισταθείς!

by Trends Team

“Magical Realism”, έτσι ονομάζεται η νέα Studio AW19 συλλογή της H&M! Μεταξωτά φορέματα, καλοραμένα δερμάτινα παντελόνια και jackets, tops με τονισμένους ώμους είναι μερικά από τα κομμάτια της συλλογής.

Όλα τους, αποπνέουν ένα δυναμισμό και μία διαχρονικότητα. Ταιριάζουν στην κάθε γυναίκα που είναι ελεύθερη, γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Οι αποχρώσεις που βλέπουμε να κυριαρχούν είναι αυτές του κίτρινου, κόκκινου, μαύρου και πράσινου! Απόλυτα θηλυκά κομμάτια γεμάτα ενέργεια!

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της συλλογής στις 5 του Σεπτέμβρη, τόσο στο κατάστημα της H&M, όσο και online, συνδύασα διάφορα κομμάτια και μοιράζομαι μαζί σας τα 5 outfits που έβαλα στη wish-list μου!

Πάμε να τα δούμε:

Outfit 1

Αυτό το total outfit είναι ιδανικό για το γραφείο και όχι μόνο! Είναι το τέλειο day-to-night look. Οι high-knee μπότες το κάνουν πιο σέξυ και θηλυκό από ποτέ!

Outfit 2

Και ποια δε θα λατρέψει αυτές τις δίχρωμες μπότες! Τις ΑΓΑΠΩ και τις χρειάζομαι στην ντουλάπα μου! Φόρεσέ τις κάτω από τα jeans σε ίσια γραμμή και δώσε δυναμισμό στο look σου με το πουκάμισο με έντονους ώμους! Τέλειο;

Outfit 3

Κομψό και super μοντέρνο το δερμάτινο παντελόνι είναι το must-have κομμάτι αυτής τη σεζόν! Το over-sized κίτρινο πλεκτό από πάνω, θα σε συντροφεύει στις πιο cozy εμφανίσεις σου!

Outfit 4

Αυτό το δερμάτινο jacket είναι Ε-Ρ-Ω-Τ-Α-Σ! Απόλυτα διαχρονικό κομμάτι σε εξαίρετη ποιότητα, καλοραμένο! Ρίξε το πάνω από το φόρεμα με μοτίβα και κάνε τις βόλτες σου πιο άνετα από ποτέ!

Outfit 5

Για τις πιο ροκ ψυχές, προτείνω total δερμάτινο look! Αυτό το φόρεμα θα το έχεις για ΠΑΝΤΑ! Διαχρονικό και απόλυτα trendy! Τα αστραφτερά σκουλαρίκια θα κάνoυν το look σου να ξεχωρίσει! Go girl!

Βρες τα όλα ΕΔΩ!

Εσένα ποιο από αυτά τα outfits σου άρεσε περισσότερο;