fbpx

5+1 τέλειες ιδέες για outfits έτσι ώστε να ξεχωρίσεις φέτος στα καρναβάλια!

by Trends Team

Τα καρναβάλια είναι μια γιορτινή περίοδος που σου δίνει την ευκαιρία να ντυθείς κάτι διαφορετικό! Για λίγες ώρες, μπορείς να είσαι κάποιος άλλος εκτός από τον εαυτό σου!

Μπορείς να ντυθείς και να μιμηθείς ένα χαρακτήρα από το cinema, την τηλεόραση και την καθημερινότητα. Με αποτέλεσμα να προσφέρεις γέλιο στην παρέα σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Εμείς, σου προτείνουμε 6 τέλειες ιδέες για να ντυθείς φέτος στα καρναβάλια και να εντυπωσιάσεις στο πέρασμά σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μασκαρευτείς και να το διασκεδάσεις στο έπακρον!

Δες τι σου προτείνουμε για τα καρναβάλια:

Bad Sandy

Ακόμη κι αν δεν έχεις δει την ταινία “Grease”, σίγουρα έχεις ακούσει το τραγούδι “You ‘re the one that I want”. Όπως και το video clip είναι από τα πιο χαρακτηριστικά της δεκαετίας και παραμένει διαχρονικό!

Μια καλή ιδέα για τα φετινά καρναβάλια είναι να ντυθείς “Bad Sandy” όπως ακριβώς στο πιο πάνω video!

Μπορείς να πετύχεις το outfit με ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, όπως ένα high-waist δερμάτινο παντελόνι, ένα μαύρο κορμάκι και ένα δερμάτινο jacket!

Ολοκλήρωσε το look κάνοντας τα μαλλιά σου σγουρά και μαζεύοντας τα από τη μία πλευρά! Αν προτιμάς, από την άλλη μπορείς να φορέσεις μια ξανθιά περούκα για να φτάσεις την εικόνα ακόμη πιο κοντά στη Sandy!

Tokyo

Είναι η σειρά που μιλάνε όλοι γι’ αυτή, το “La casa de papel” που έκλεψε τις εντυπώσεις! Ένας ακόμη χαρακτήρας που εντυπωσίασε στη σειρά ήταν η “Tokyo” που με τον τσαμπουκά της και την θηλυκότητα της ξεχώρισε!

Για να πετύχεις την εικόνα της “Tokyo” χρειάζεσαι μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα, μαύρα άρβυλα και φυσικά μια περούκα με μαύρα κοντά καρέ μαλλιά, που είναι άλλωστε το χαρακτηριστικό της!

Khaleesi

Άλλη μια σειρά που ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια είναι το “Game of Thrones”. Με την Khaleesi να κλέβει εντυπώσεις, αλλά και καρδιές!

Το κύριο χαρακτηριστικό της Khaleesi είναι τα ξανθά, μακριά της μαλλιά. Όσο για outfit, μπορείς να εμπνευστείς από πολλά της looks και να διαλέξεις αυτό που είναι πιο κοντά στα μέτρα σου!

Pretty Woman

Πριν περίπου 30 χρόνια, η Julia Roberts κέρδισε την καρδιά του Richard Gere και χιλιάδες γυναίκες λάτρεψαν την ταινία “Pretty Woman”. Μια ταινία που παραμένει ακόμη και σήμερα στις προτιμήσεις των γυναικών!

Για να πετύχεις το outfit της Vivian Ward χρειάζεσαι ένα κοντό sexy φόρεμα με κοψίματα στη μέση και τις high thigh boots σου!

Lara Croft

Και ποια δε θέλει να είναι η Angelina Jolie έστω και για λίγο; Ιδιαίτερα, στον ρόλο που έχει ερωτευτεί κάθε άντρας, στο ρόλο της ως Lara Croft! Μια sexy και δυναμική μεταμφίεση που δεν χρειάζεσαι πολλά για να την πετύχεις!

Αυτά που πρέπει να προσέξεις για να ολοκληρώσεις τέλεια την εικόνα της Lara Croft είναι τα μαλλιά που είναι πιασμένα πλεξούδα πίσω, αφήνοντας φυσικά δύο τούφες μπροστά στο πρόσωπο και τα όπλα που βρίσκονται στα πόδια!

Britney Spears

Μια πολύ κλασική εικόνα της Britney Spears είναι από το video clip “Baby one more time” που είναι ντυμένη μαθήτρια.

Είναι ένα τραγούδι που θα ακούσεις σίγουρα σε κάποιο party που θα βρεθείς στα καρναβάλια!

Μπορείς να πετύχεις τέλεια την εικόνα της Britney με ρούχα που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου καθώς χρειάζεσαι ένα πουκάμισο, μια γκρίζα ζακέτα και μια mini φούστα με πιέτες! Μην ξεχάσεις να κάνεις δύο πλεξούδες τα μαλλιά σου!

Εσύ τι θα φορέσεις φέτος στα καρναβάλια;