fbpx

Αυτά είναι τα νέα brands που θα βρεις στα πολυκαταστήματα Debenhams!

by Trends Team

Τα πολυκαταστήματα Debenhams υποδέχονται την ωραιότερη εποχή του χρόνου με αέρα ανανέωσης και νέων αφίξεων, με νέα brands και ξεχωριστές συλλογές για όλη την οικογένεια, τα οποία έρχονται να ταρακουνήσουν τις καθημερινές μας συνήθειες στο χώρο της μόδας!  

Ποια είναι αυτά; Τα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά brands: 

American Vintage: Οι γυναικείες και ανδρικές συλλογές της American Vintage είναι σχεδιασμένες-βασισμένες στην αγνότητα και την αυθεντική απλότητα. Σε μια μόνιμη αναζήτηση για νέα υλικά, συνδυασμούς και χρωματικές παλέτες, τα σχέδια είναι πάντα εκλεπτυσμένα και εναρμονισμένα με το σώμα.

Y.A.S: Παρέχει στις γυναίκες αυτό που ζητούν, εμπνέοντάς τις να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα στις επιλογές τους, διαλέγοντας πιο feminine και elegant κομμάτια.

Denim Hunter: To brand που έχει πάθος με το τζιν και αποστολή να κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή και μοναδική μέσα στο τζιν της, ανεξάρτητα με την ηλικία ή το στιλ της.

Jack & Jones: O τολμηρός σχεδιασμός και το νεανικό ύφος είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το brand της Jack & Jones και κάθε άντρα, να ξεχωρίζει!

Blend: Ρούχα φτιαγμένα στην Δανία, με σύγχρονο Ευρωπαϊκό στιλ και urban αισθητική, που απευθύνονται σε όλους τους άνδρες με νεανικό, ελεύθερο πνεύμα.

Original Marines: Για όσους θέλουν τα παιδιά τους να ξεχωρίζουν! Ρούχα με μοντέρνα σχεδίαση και εξαιρετική ποιότητα, που συνδυάζουν την ιταλική κομψότητα με την παιχνιδιάρικη διάθεση της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Rebecca Minkoff: Πρωτοπόρος στον τομέα των προσιτών τσαντών πολυτελείας, των αξεσουάρ, των υποδημάτων και των ενδυμάτων. Τα σχέδια της Rebecca Minkoff συγκαταλέγονται στις επιλογές πολλών νέων γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, στα πολυκαταστήματα Debenhams για να ολοκληρώσεις το look σου θα βρεις διάφορα άλλα αγαπημένα Fashion brands όπως: Casual Friday, ICHI, Selected, Pieces, Ellesse, Puma, Adidas, Tommy Hilfiger, Roseanna, Sessun, RocketXLunch, Craie, Oasis, Springfield, Regalinas, Cortefiel, Warehouse, Furla, Coccinelle, Cool Club, Orsay. 

Είτε είσαι λάτρης του διαχρονικού και συγχρόνως κομψού στιλ, είτε είσαι πιο αθλητικός τύπος, είτε αναζητάς την πολυτέλεια σε συνδυασμό με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τα νέα brands των πολυκαταστημάτων Debenhams, θα σου ανεβάσουν σίγουρα τη διάθεση για shopping!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα unique-ermes.com.cy και μάθετε περισσότερα για τα νέα των καταστημάτων του Συγκροτήματος ERMES.