fbpx

ASOS/Ebay/Amazon: Για 3 ώρες σήμερα ό,τι παραγγείλετε εντελώς δωρεάν λόγω κορωνοϊού!

by Trends Team

Μένουμε σπίτι, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό και προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί από εκεί! Αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας, κάνουμε τις μάσκες μας, περιποιόμαστε τα μαλλιά μας και αν όλα ήταν πιο θετικά, τότε σίγουρα θα θέλαμε να ψωνίσουμε τα τελευταία trends που κυκλοφορούν!

Βέβαια, αυτές τις μέρες πλέον σκεφτόμαστε διπλά για το αν θα ψωνίσουμε κάτι, αφού λόγω κορονωϊού δεν ξέρουμε πώς θα είναι η κατάσταση μελλοντικά.

Αυτό επηρέασε οικονομικά όλες τις επιχειρήσεις, ακόμη και τα πιο γνωστά e-shops σε όλο τον κόσμο!

Πλέον ο κόσμος φοβάται να παραγγείλει κάτι από το εξωτερικό, και αυτό είναι πολύ λογικό. Έτσι και τα online shops σε όλη την Ευρώπη σήμερα, κάνουν κάτι που δεν ξανά έγινε!

Δες πιο κάτω:

Σήμερα 1η Απριλίου από τις 19:00-22:00, ό,τι μα ό,τι αποθηκεύσατε (ό,τι κάνατε add to bag) για να αγοράσετε στο μέλλον, θα μπορείτε να το παραγγείλετε εντελώς δωρεάν!

Σε ποια online e-shops θα ισχύει;

Συγκεκριμένα, όλα τα γνωστά online shops της Ευρώπης θα πρέπει να εφαρμόσουν σήμερα αυτή την πολιτική βάσει της νομοθεσίας από Consumer Rights Directive.

Ιστοσελίδες όπως το ASOS, Missguided, Boohoo, PrettyLittleThing, αλλά και ιστοσελίδες που έχουν προϊόντα που ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες όπως το Ebay, το Amazon, το Wish, το Etsy, το Aliexpress έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα εφαρμόσουν σήμερα αυτή την πολιτική για τους πελάτες τους από τις 19:00-22:00!

Ποιο είναι το όριο παραγγελιών;

Το όριο των παραγγελιών δεν πρέπει να ξεπερνά τα €100, ενώ θα δικαιούσαι να κάνεις μέχρι και 3 παραγγελίες από κάθε ιστοσελίδα!

Δηλαδή θα δικαιούσαι να αγοράσεις πράγματα που η αξία τους φτάνει μέχρι και τα €300 από το κάθε e-shop! Και ακόμη πιο αναλυτικά θα δικαιούσαι να “ξοδέψεις” €300 στο Asos, €300 στο Ebay κ.ο.κ.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να πάρεις δωρεάν όλα τα προϊόντα που θέλεις, είναι να γράψεις τον κωδικό που εμφανίζει η κάθε ιστοσελίδα στο homepage ο οποίος  είναι “APRILFOOLS” και θα δεις τον λογαριασμό σου να μηδενίζεται!

Πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση;

Η απόφαση αυτή προήλθε φυσικά από τον σύνδεσμο καταναλωτών στην Ευρώπη (Consumer Rights Directive), ο οποίος σκέφτηκε ότι θέλει να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι είναι εδώ δίπλα τους, και ότι δε θα τους αφήσει να στερηθούν οτιδήποτε αυτές τις μέρες!

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε όλοι εμείς οι καταναλωτές είναι να ευχαριστήσουμε τον σύνδεσμο καταναλωτών για όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει! 

Κάνε τα όλα “add to bag” αλλά πριν πληρώσεις θυμήσου
“Καλή πρωταπριλιά”!