fbpx

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν το περισσότερο χιούμορ!

by Trends Team

Όλοι μας λίγο πολύ θα πούμε το αστείο μας και θα κάνουμε τους γύρω μας να γελάσουν! Κάποιοι όμως, το έχουν περισσότερο από τους άλλους!

Και όπως φαίνεται το έχουν τα άτομα που γεννήθηκαν συγκεκριμένες μέρες, αφού κάποια ζώδια έχουν λίγο περισσότερο με το χιούμορ, σε σχέση με κάποια άλλα.

Δες εδώ ποια είναι αυτά:

Δίδυμος

Μπορεί οι Δίδυμοι να θέλουν να τραβήξουν την προσοχή από τους γύρω τους, μιλώντας κάθε φορά και πιο δυνατά, με αποτέλεσμα κάποιοι να απομακρύνονται από αυτούς. Αλλά από την άλλη δεν υπάρχει κάποιο ζώδιο πιο διασκεδαστικό από αυτούς!

Είναι τα άτομα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν για να κάνουν κάποιο αστείο! Το έχουν έμφυτο μέσα τους το χιούμορ!

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα αστεία τους! Γι’ αυτό και τα χρησιμοποιούν τις περισσότερες φορές για να τραβήξουν τη σημασία που θέλουν!

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν να έχουν έλεγχο σε όλα όσα κάνουν, αλλά και σε όλα όσα κάνουν οι γύρω τους. Από το πιο απλό μέχρι και το πιο σύνθετο!

Ξέρουν επίσης ότι τραβάνε την προσοχή όπου και αν πάνε και γι’ αυτό δεν τους νοιάζει να κάνουν κάτι αστείο-γελοίο! Δεν ντρέπονται!

Μπορεί να μην το έχουν τόσο με το να λένε ανέκδοτα, αλλά σίγουρα οι πράξεις τους, ο αυτοσαρκασμός τους, θα σε κάνουν να ξεκαρδιστείς στα γέλια.

Παρθένος

Μπορεί να είναι μανιακοί με την καθαριότητα, και να τους νοιάζουν τα πάντα για το πώς θα συγυριστεί ένα πράγμα.

Αλλά όσον αφορά το χιούμορ, δεν τους καίγεται καρφί για το αν θα γελάσεις με αυτό που θα πουν.

Μπορεί να μη μιλάνε συχνά, αλλά όταν το κάνουν σίγουρα θα ξεκαρδιστείς στα γέλια!Ξέρουν πότε θα μιλήσουν, αλλά και τι θα πουν!

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι γνωστό ότι είναι υπερβολικά ειλικρινείς, σε σημείο που δεν αρέσει στους υπόλοιπους. Θα σου πουν και για τα έξτρα κιλάκια που έβαλες το καλοκαίρι και για όλα. Δεν έχουν “όριο” σε αυτά που θα πουν.

Αυτό συμβαίνει και με τα αστεία τους! Θα πουν αυτό, που κατά βάθος σκέφτονται οι περισσότεροι, αλλά κανένας δεν τολμάει να το πει! Ε ναι, θα το πει ο Τοξότης!

Τι και αν είναι παρατραβηγμένο, τι και αν θα ενοχλήσει κάποιους; Δεν έχει σημασία αυτοί θα το πουν!

Συμφωνείς με τα πιο πάνω;