fbpx

Αυτό είναι το mobile app που πρέπει σίγουρα να κατεβάσεις αν είσαι beauty lover!

by Trends Team

Τι μακιγιάζ να κάνω; Ποιο foundation είναι ιδανικό για το καλοκαίρι; Ποια αντιηλιακή ταιριάζει καλύτερα στον τύπο της επιδερμίδας μου; Με ποια προϊόντα θα αναδείξω περισσότερο το μαύρισμά μου; Έλα παραδέξου το, ότι είχες κι εσύ αυτές τις απορίες τους τελευταίους μήνες!

Και αυτό είναι πολύ λογικό, αφού σαν γυναίκα θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα trends, τα νέα προϊόντα και όχι μόνο! Μέσα στους ρυθμούς της καθημερινότητας όμως, δύσκολα βρίσκεις χρόνο να ψάξεις για όλα αυτά που θέλεις να μάθεις!

Το Beauty Line όμως, επειδή σκέφτεται τις ανάγκες που έχει κάθε γυναίκα, δημιούργησε ένα καταπληκτικό mobile app για να μαθαίνεις τα πάντα για τα trends, τα νέα προϊόντα, τις νέες προσφορές και άλλα πολλά!

Άσε που μόλις το κατεβάσεις και κάνεις register ΕΔΩ, σου δίνει αμέσως 15% discount για να εξαργυρώσεις στην επόμενη σου αγορά!

Δες ποιοι 5 λόγοι θα σε κάνουν να κολλήσεις στο Beauty Line app:

Μαθαίνεις πρώτη για τις προσφορές 

Αυτός είναι ο No.1 λόγος που θα θέλεις να κατεβάσεις το application στο κινητό σου! Τι πιο εύκολο από το να ενημερώνεσαι με ένα απλό notification για τις προσφορές που μπορείς να βρεις στο αγαπημένο σου Beauty Line;

Και νομίζω όλες ανυπομονούμε για τις λατρεμένες προσφορές του Beauty Line! Για παράδειγμα αυτό τον μήνα έχουν προσφορά 1+1 στα αντιηλιακά Carroten, και 20-40% έκπτωση σχεδόν σε όλα τα αρώματα και όχι μόνο!

Εκτός από τις προσφορές που θα βρουν όλοι στα καταστήματα για τις οποίες θα ενημερώνεσαι πρώτη, θα μαθαίνεις και για αποκλειστικές προσφορές που ισχύουν μόνο για όσους έχουν εγγραφεί στο app! Τέλειο;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να δεις όλες τις προσφορές, είναι να ανοίξεις το application και να πας στο section που γράφει Offers!

Χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς & ιδέες για makeup looks

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει τον προσωπικό της σύμβουλο ομορφιάς; Με το Beauty Line app, το έχεις και αυτό.

Αφού ανά πάσα στιγμή μπορείς να μάθεις τα πάντα για τα νέα προϊόντα, να δεις τα reviews των beauty experts του Beauty Line, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να πάρεις ιδέες για το πώς να κάνεις το μακιγιάζ σου!

Ανάλογα με την εποχή, βρίσκεις τα ιδανικά προϊόντα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, ενώ παράλληλα μαθαίνεις και έξυπνα tips για να ευκολύνεται η ρουτίνα σου.

Κάνεις scan το προϊόν και μαθαίνεις τα πάντα γι’ αυτό

Πόσες φορές σου έτυχε να θες να μάθεις για τα νέα προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν στην αγορά ή γι’ αυτά που σου πρότειναν οι φίλες σου, αλλά δεν βρίσκεις τον χρόνο να ψάξεις για αυτά;

Το Beauty Line app, προσαρμοσμένο στη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα που έχεις, θέλησε να βρει τρόπους για να σε ευκολύνει και να σου εξοκοινομήσει χρόνο!

Χρησιμοποιώντας το Product Finder κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, αφού μπορείς να κάνεις Scan οποιοδήποτε προϊόν θέλεις από το κατάστημα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σου βγάζει από κάτω μαζεμένες όλες τις πληροφορίες που θέλεις να ξέρεις!

Παράλληλα, μπορείς να αναζητήσεις διάφορα προϊόντα, ανάλογα με την κατηγορία πχ. foundation ή mascara ή και ανάλογα με το brand πχ. Diego Dalla Palma. Πόσο cool είναι αυτό;

Βλέπεις τους βαθμούς της κάρτας Benefits

Δύσκολα θυμάσαι οποιαδήποτε αγορά κάνεις, πόσο μάλλον όταν είσαι συχνός πελάτης, όπως συμβαίνει και στο Beauty Line!

Με το Beauty Line app όμως, πλέον μπορείς να έχεις πρόσβαση στις αγορές που κάνεις, ελέγχοντας και τους βαθμούς που μάζεψες στην κάρτα Benefits. Παράλληλα, θα μπορείς να ελέγξεις ποιο ποσό αναλογεί στους βαθμούς που έχεις μαζέψει.

Επίσης, μπορείς να δεις και το ιστορικό των αγορών σου, έτσι δε θα χρειάζεται να ψάχνεις το όνομα του κάθε προϊόντος που αγόρασες την προηγούμενη φορά, αλλά θα το βρίσκεις από το app!

Βρίσκεις το κοντινότερο σε εσένα κατάστημα

Όπου και αν βρίσκεσαι μπορείς ανά πάσα στιγμή με το Beauty Line app να ψάξεις ποιο από τα 15 καταστήματα Beauty Line είναι πιο κοντά σου!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το app και να πατήσεις στο Store Locator. Ακολούθως, επιλέγεις σε ποια πόλη ψάχνεις τα καταστήματα Beauty Line, και αμέσως σου βγάζει πού μπορείς να τα βρεις με οδηγίες από τον χάρτη! Τέλειο έτσι;

Εμείς πάντως το κατεβάσαμε, το δοκιμάσαμε και είναι πάρα πολύ χρήσιμο και εύκολο!
Κατέβασε το κι εσύ ΕΔΩ και πάρε 15% έκπτωση για την επόμενη σου αγορά!