fbpx

Χριστίνα Μπόμπα: Δες ποια φωτογραφία πρόδωσε την εγκυμοσύνη της!

by Trends Team

Είναι γνωστό πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θεωρούνται ως ένα από τα πιο ερωτευμένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια! Κάθε τους post γίνεται αφορμή για σχολιασμό! Και συνήθως ο σχολιασμός που έχουν από τους υπόλοιπους είναι πολύ θετικός!

Μετά από περίπου ένα χρόνο που έγινε ο φαντασμαγορικός τους γάμος τους στη Σίφνο, οι δυο τους φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Και αυτό πιθανόν να οφείλεται στα συχνά ταξίδια που κάνουν, είτε για δουλειά, είτε για να χαλαρώσουν!

Αλλά πιθανόν να μην οφείλεται μόνο σε αυτό, αφού οι φήμες που θέλουν τη Χριστίνα έγκυο, φούντωσαν με το πού δημοσιεύτηκε η πιο κάτω φωτογραφία!

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

Λίγες μέρες πριν το gossip.tv είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία ο Σάκης Τανιμανίδης, φιλάει τρυφερά την κοιλιά της Χριστίνας. Έννοείται πως αυτή η φωτογραφία, πυροδότησε τις φήμες για εγκυμοσύνη!

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν διεψευσε, αλλά ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες και πολύ καλά κάνουν. Αφού το σημαντικότερο σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η γυναίκα να νιώσει ασφάλεια να μιλήσει για το θέμα της εγκυμοσύνης!

Για να δούμε αν ισχύουν οι φήμες!