fbpx

Δες ποια Κύπρια ακολουθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram!

by Trends Team

Το τελευταίο διάστημα, ένα από τα ονόματα που συζητιέται πολύ είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού αποχώρησε από τη θέση του κριτή στο GNTM, και από Σεπτέμβρη θα έχει τη δική της εκπομπή στον Alpha!

Κι επειδή το κάθε post που ανεβάζει γίνεται θέμα προς συζήτηση, είπαμε να κάνουμε λίγο περισσότερο “έλεγχο” στο Instagram της και να δούμε ποια άτομα ακολουθεί!

Δες πιο κάτω:

Εννοείται πως ανάμεσα στα άτομα που ακολουθεί, είναι διάσημες παρουσιάστριες και τραγουδιστές από Ελλάδα, όπως η Φαίη Σκορδά, η Ελένη Μενεγάκη και ο Σάκης Ρουβάς.

Βέβαια, ακολουθεί και αρκετά από τα κορίτσια στο GNTM, ανάμεσά τους και το δικό μας κορίτσι που αγαπάμε, Εβελίνα Σκίτσκο!

Ωστόσο, ήταν κάπως αναμενόμενο να ακολουθεί την Εβελίνα, μιας και ήταν μαζί στο ριάλιτι και φαινόταν από την αρχή πόσο την συμπαθούσε, όπως όλοι τους! Αυτή που κάνει follow και ίσως να μην το πρόσεξες, είναι η Άντρη Καραντώνη!

Βέβαια, δεν την αδικούμε που την ακολουθεί, μιας και η Άντρη είναι μια από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες, Instagrammers και ραδιοφωνικές παραγωγούς στην Κύπρο!

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο, ανακαλύψαμε από πού γνωρίζονται οι δύο αυτές γυναίκες μεταξύ τους εδώ και 9 χρόνια!

Todd Wawrychuk

Όπως φαίνεται γνωρίστηκαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe 2011 , όπου και οι δύο εκπροσωπούσαν τη χώρα τους, η Άντρη την Κύπρο και η Ηλιάνα την Ελλάδα.

Λες να καλέσει η Ηλιάνα την Άντρη Καραντώνη στη νέα της εκπομπή;