fbpx

Δες ποια παίκτρια του GNTM δήλωσε ξανά συμμετοχή και “έφαγε” πόρτα!

by Trends Team

Στην περίπτωση που δεν έχει πάρει κάτι το μάτι σου, άρχισαν ήδη οι ετοιμασίες για τη δεύτερη σεζόν του αγαπημένου reality show που μας κράτησε συντροφιά όλο το φθινόπωρο.

Φυσικά, μιλάμε για το Greece’s Next Top Model που καθήλωσε άντρες και γυναίκες μπροστά στις τηλεοράσεις τους! Τόσο οι παίκτριες με τις κόντρες τους, όσο και οι κριτές με τις ατάκες τους μας κέρδισαν και μας έκαναν να κολλήσουμε με την εκπομπή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 2η σεζόν του GNTM θα αρχίσει πιο νωρίς φέτος, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Περισσότερά από 1000 κορίτσια έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και βρίσκονται στη διαδικασία του pre-casting.

Μια παίκτρια όμως, από το περσινό GNTM θέλει να συμμετέχει ξανά και να μπει πάλι στο σπίτι του Next Top Model. Δυστυχώς, για εκείνη τα νέα δεν είναι ευχάριστα!

Δες ποια παίκτρια δήλωσε ξανά συμμετοχή:

Η Μέγκι Ντριο είναι το κορίτσι που θέλησε να ζήσει ξανά το όνειρο του Next Top Model! Συγκεκριμένα, η Μέγκι μίλησε με την παραγωγή της εκπομπής και ζήτησε να μπει απευθείας στο σπίτι του GNTM.

Η παραγωγή της αρνήθηκε κατηγορηματικά, χωρίς να δώσουν περεταίρω εξηγήσεις. Λογικό, αφού δεν είναι δίκαιο για τα κορίτσια που θα διαγωνιστούν για πρώτη φορά. Ενώ, ταυτόχρονα, ψάχνουν νέα πρόσωπα για τη 2η σεζόν που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον!

Μπορούμε να πούμε, αναμφίβολα ότι η Μέγκι έκλεψε τις εντυπώσεις από το περσινό GNTM. Ο δυναμικός της χαρακτήρας και οι ατάκες «φωτιά» έχουν αφήσει εποχή στην ελληνική τηλεόραση!

Σίγουρα, θα είχε ενδιαφέρον να τη βλέπαμε ξανά, όμως δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την «τριάδα της φωτιάς»!

Εσύ θα ήθελες να δεις τη Μέγκι ξανά στο GNTM;