fbpx

Δες ποια παίκτρια του GNTM έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά!

by Trends Team

Μια συνάντηση κορυφής έγινε εχθές όταν η Μέγκι Ντρίο έκανε έκπληξη στο Νίκο Μουτσινά! Δεν είναι λίγες φορές που ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM και όχι πάντα με τα καλύτερα λόγια!

Μάλιστα, την έχει προκαλέσει να έρθει ως καλεσμένη στην εκπομπή του «Για την παρέα» όμως εκείνη δεν είχε απαντήσει στην πρόκληση του. Αναμενόμενο, μετά από τόσα που έχει πει για εκείνη.

Ένα από τα πολλά ήταν που αμφισβήτησε ότι έχει σπουδάσει νομική. Μάλιστα, την προκάλεσε να δείξει το πτυχίο της, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ! Όλα αυτά όμως γίνονται με πολλή χιούμορ, μιας και έχει εκφράσει την αδυναμία του προς το πρόσωπο της!

https://www.youtube.com/watch?v=1f1xVj2ifUE

Παρόλα τα όλα όσα έχουν ειπωθεί, η Μέγκι βρέθηκε στην εκπομπή του Μουτσινά, μόνο που εκείνος δεν το γνώριζε! Την Τσικνοπέμπτη λοιπόν, η Μέγκι Ντρίο αποφάσισε να κάνει έκπληξη στο Νίκο Μουτσινά και να μοιραστεί τα νέα της μετά το παιχνίδι!

Δες όσα είπε η Μέγκι στον Νίκο Μουτσινά:

https://www.youtube.com/watch?v=Ec6T8YdH0E4

Φαίνεται, πως η έκπληξη πέτυχε μιας και ο Μουτσινάς δε φανταζόταν σε κανένα «ουράνιο και τόξο» να δει τη Μέγκι στο πλατό του! Αφού την ευχαρίστησε, στη συνέχεια δεν έχασε ευκαιρία να τη ρωτήσει όσα θέλουμε όλοι να μάθουμε!

Αρχικά, είπε πως πλέον συνεργάζεται με ένα πρακτορείο μοντέλων στη Γερμανία, όμως η μόνιμη βάση της είναι η Αθήνα! Δε μετάνιωσε που πήγε στο GNTM αφού θα ήθελε να το ξαναζήσει άλλη μια φορά!

Δήλωσε πως η «τριάδα της φωτιάς» έσπασε και πως δε μιλάει με την Εύη Ιωαννίδου! Ενώ με τη Μικαέλα έχουν ακόμα σχέσεις και μιλάνε συχνά.

Αυτό που περιμέναμε από το Νίκο Μουτσινά ήταν να τη ρωτήσει αν έχει πάρει τελικά το πτυχίο της νομικής. Μήπως, ξέχασε από το σοκ του ή ίσως σχεδιάζει να της κάνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη;

Εσύ περίμενες να κάνει έκπληξη η Μέγκι στο Νίκο Μουτσινά;