fbpx

Δες το “τραγικό” ψέμα παίκτριας του My Style Rocks και πώς το ανακάλυψαν!

by Trends Team

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη είναι μία από τις πιο καινούριες παίκτριες του παιχνιδιού και από ότι φαίνεται δε γνωρίζει καλά τους κανόνες και ότι δεν πρέπει να λέει ψέματα! Ή μάλλον τους άγραφους κανόνες του My Style Rocks!

Αν και δεν απαγορεύεται οι διαγωνιζόμενες να έχουν στυλίστα, οι κριτές το έχουν κατακρίνει πολλές φορές! Λογικό άλλωστε, καθώς διαγωνίζονται για το προσωπικό τους στυλ! Γι’ αυτό πολλές φορές είναι επιφυλακτικοί με τα κορίτσια!

Σ’ αυτή την περίπτωση η Κωνσταντίνα, με το που έφτασε η σειρά της να κριθεί, ο Στέλιος Κουδουνάρης τη ρώτησε αν έφτιαξε μόνη της τα παπούτσια που φορούσε, εκείνη με φυσικότητα απάντησε θετικά! Μάλιστα, στη συνέχεια άρχισε να εξηγεί πώς τα έφτιαξε!

Instagram: @beautyqueenks

Δες πώς αντέδρασαν οι κριτές:

Αφού, λοιπόν, άρχισε να τους περιγράφει πως έφτιαξε τα συγκεκριμένα παπούτσια τότε της παρουσίασαν μια εικόνα με ένα μοντέλο να φοράει τις ίδιες ακριβώς γόβες! Έτσι, οι κριτές αντιλήφθηκαν αμέσως πως η Κωνσταντίνα έλεγε ψέματα!

Πράγμα, που τους έκανε να αμφισβητήσουν όλα όσα είπε προηγούμενος. Όπως για παράδειγμα ότι δεν έχει βοήθεια από στυλίστα, μιας και είδαν τεράστια αλλαγή στα looks της μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα!

https://www.youtube.com/watch?v=qW6XFojkXZc

Μετά από την σκληρή κριτική που δέχτηκε η Κωνσταντίνα αποχώρησε για λίγα λεπτά από την εκπομπή. Όταν επέστρεψε, έριξε ένα καρφί μεγαλύτερο κι από το ψέμα που είπε στους κριτές.

Μιας, και είπε πως μια συμπαίχτρια της την έπεισε να πει πως έφτιαξε μόνη της τα παπούτσια. Ενώ στη συνέχεια προτίμησε να μην αποκαλύψει το όνομα αυτής!

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιος γνώριζε καλά πως η Κωνσταντίνα θα έλεγε το συγκεκριμένο ψέμα και φρόντισε οι κριτές να έχουν αποδεικτικά στοιχεία!

Το My Style Rocks  φαίνεται να είναι πιο ιντριγκαδόρικο από ότι περιμέναμε! Εσύ τι πιστεύεις;