fbpx

Δες τις αποκλειστικές προσφορές από Beauty Bar & Travel Stories για φοιτήτριες/μαθήτριες!

by Trends Team

Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και μαζί του ξεκινά και η νέα ακαδημαϊκή χρονιά! Κι εσύ εννοείται πρέπει να προετοιμαστείς σωστά!

Εκτός από τα ρούχα, χρειάζεσαι τα σωστά αξεσουάρ, αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς για να δημιουργήσεις το τέλειο natural μακιγιάζ κι όχι μόνο!

Γι’ αυτό, το Beauty Bar μαζί με το Travel Stories για ακόμα μια χρονιά έχουν φροντίσει να κάνουν τα ψώνια σου πιο εύκολα και πιο οικονομικά, oργανώνοντας τα “Student Drinking Games”!

Μάθε περισσότερα πιο κάτω για τις προσφορές:

Για να ξεκινήσει η φετινή ακαδημαϊκή χρονιά γεμάτη με positive vibes, τo αγαπημένο μας Beauty Bar προσφέρει 25% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων!

Κάποια από αυτά που σίγουρα σε ενδιαφέρουν είναι τα Victorias Secret, αλλά και η μεγάλη γκάμα αρωμάτων όπως: Britney Spears, Ariana Grande, Emporio Armani, Lancôme, Yves Saint Laurent και άλλα πολλά.

Επίσης, μπορείς να πάρεις τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδα και το σώμα σου, αλλά και τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ για να δημιουργήσεις το τέλειο natural makeup look, με την βοήθεια των beauty tenders οι οποίες είναι ειδικά καταρτισμένες, αλλά και πάντα πρόθυμες για να σε εξυπηρετήσουν!

Αφού πάρεις τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς, το μόνο που σου απομένει είναι να ολοκληρώσεις τις αγορές σου με τα ιδανικά αξεσουάρ για το πανεπιστήμιο και όχι μόνο! Με κάθε αγορά στο Beauty Bar, και δείχνοντας τη φοιτητική σου ταυτότητα, παίρνεις εκπτωτικό κουπόνι 40% σε όλα τα backpacks της μάρκας Herschel & στα ταξιδιωτικά είδη Delsey από τα καταστήματα Travel Stories!

Μπορείς να βρεις τα καταστήματα Beauty Bar: Στο Kings Avenue Mall, στο The Nicosia Mall και στο My Mall Limassol. Μπορείς επίσης να το βρεις στην οδό Λήδρας 158 στη Λευκωσία, στην Ερμού 32 στην Λάρνακα και στην οδό 1ης Απριλίου 30 στο Παραλίμνι 5281.

Τα καταστήματα Travel Stories μπορείς να τα βρεις στο Mall Of Cyprus, The Nicosia Mall και στο My Mall Limassol.

Εσύ τι θα πάρεις από τα καταστήματα Beauty Bar & Travel Stories;

Visit our eshops

www.beautybar.com.cy    ||    www.travelstories.com.cy

Follow us on Instagram:

@beautybarcyprus    ||    @travelstoriescyprus